tsumee 0 Napisano 1 Lutego 2020 Cześć. Jestem Kuba mam 21 lat i jestem studentem ZIP'u w Krakowie. Gram w cs'a 1.6 blisko 11 lat. Pogrywam u was na zombie modzie i ffa. Mam nadzieję że będę miał przyjemność poznać was wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Lutego 2020 Cześć. Zapraszam również na nasz FanPage! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekuseq 497 Napisano 1 Lutego 2020 Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 452 Napisano 1 Lutego 2020 Siemka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 505 Napisano 1 Lutego 2020 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 1 Lutego 2020 Witaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozytywny.exe 1 829 Napisano 1 Lutego 2020 Siemaneczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach