TikiMaczeq Napisano 15 Lutego 2020 #586536 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Siemanko! Mam pewien pomysł :3 Co wy na to żeby zorganizować turniej 1v1? Turniej wyglądałby następująco: Robimy tabelki z 32 graczami którzy się zgłosili jako pierwsi, Gracze piszą w jakich godzinach mogą grac. ( Dla przykładu 16.02.2020 godz 16.00 ) Tworzy się tabele na podstawie godzin. ( Gracze maja Maksymalnie X Czasu na zagranie przeciwko sobie ) Gry odbywają się na przygotowanym serwerze przez adminów z tick rate 128, każdy gracz ma obowiązek nagrać demko i po zagraniu meczu zwycięzca wpisuje w przygotowany temat kto wygrał z jakim wynikiem i dać linka do swojego demka. Myślę że to fajny pomysł gdzie gracze z różnych serwerów będą mogli się ze sobą zmierzyć i zobaczyć kto jest najlepszy Można też stworzyć trofeum dla zwycięzcy całego turnieju Nagrodą może być również vip na X czasu na wybranym serwerze , PSC lub skin za X zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 15 Lutego 2020 #586560 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 (edytowane) Pomysł bardzo dobry, aczkolwiek ja bym zrobił Turniej Drużynowy 5v5, aby więcej graczy wzięło udział, oczywiście Turniej by był tylko dla graczy z MultiKupy. I każdy, mógłby zgłosić swoją drużynę np. do @LOLSON #ZW lub @Malu do X czasu. Edytowane 15 Lutego 2020 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Lutego 2020 #586573 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 no tak, znając realia tej sieci turniej nie wypali, wiem to z doświadczenia, jestem na nie, szkoda zachodu Bezzi, WaRninG1 i Rekuseq dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Lutego 2020 #586575 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 No niestety, nie wypali choćbyś bardzo chciał to tego tutaj nie zorganizujesz, zamykam szkoda czasu na takie tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Lutego 2020 #586576 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi