Rozdupa 2 Napisano 20 Lutego 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem Paweł mieszkam koło Wrocławia. Dobra koniec grzeczności, będziecie niszczeni na serwerach przez bota. Będę grał najszybciej w sierpniu bo kompa kupuje haha. Mam doświadczenie w byciu adm na serwerach cs i ts3.będę się tam starał o posadę adm może coś więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lutego 2020 Cześć, rozdupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 20 Lutego 2020 Siema zapraszam na csgo mod jackpot to zobaczysz prawdziwego skilla! 1 Rozdupa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rozdupa 2 Napisano 20 Lutego 2020 @Rejk nie chcę cię osmieszyc eh 1 Reejku dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CukierkowyMario 357 Napisano 20 Lutego 2020 Witam na yh forum MH , Przywoływaczu 1 Rozdupa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 20 Lutego 2020 będziesz się starał o adma hmm, czyli pewnie sp********z za dwa tygodnie eloj 1 Rozdupa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rozdupa 2 Napisano 20 Lutego 2020 @wandi no ja nie z tych jak się angażuje To nie odpuszczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 20 Lutego 2020 1 minutę temu, Rozdupa napisał: @wandi no ja nie z tych jak się angażuje To nie odpuszczę will see Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 851 Napisano 20 Lutego 2020 Siemka, zapraszam na coda 200 cs go 2 femarixCS:GO COD 200 i Rozdupa dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozytywny.exe 1 829 Napisano 20 Lutego 2020 Siemson 1 Rozdupa dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 009 Napisano 21 Lutego 2020 Elo ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 452 Napisano 21 Lutego 2020 hi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$lepY* 10 Napisano 21 Lutego 2020 elo siemandero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach