pemeqq 306 Napisano 24 Lutego 2020 Nick: pemeq Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): 3/4 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:6/7 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: jestem dość lubianym i aktywnym graczem. Administratorem już byłem na multi headzie znam regulamin i napewno dodatkowy admin w szeregach się przyda, bo często jest tak że gra ktoś nie zgodnie z regulaminem łamiąc go a adminów nie ma. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2/3/4 godzinki zależnie od szkoły ale to bez problemu Kontakt:Facebook, Steam, Serwer, Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/pemeq/80.72.43.106:27022/ Link do Steama: https://steamcommunity.com/profiles/76561198976284828 1 CukierkowyMario dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 034 Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Neutral GT+ STEAM+++++++ Kulturkę trochę byś ogarnął, ale tylko trochę Coś tam się da z Tobą (Ciebie) pośmiać Dlaczego neutral, pewnie Cię to nurtuje, już Ci odpowiadam. Wczoraj podałeś mi DOKŁADNE info na [email protected] gdzie znajdował się przeciwnik, chcialem Ci dać bana na tydzień, ale jak zobaczyłem wiadoność od "szefa" to mnie rozśmieszyła, ale nie o tym mowa. Daje Ci neutral za akcję z wczoraj... Pozdrawiam, naczelna konfitura i podpierd*lacz Edytowane 25 Lutego 2020 przez elo elo 350 Zmieniony glos.. 3 Malutka, CukierkowyMario i pemeqq dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$lepY* 10 Napisano 24 Lutego 2020 NA tAK -Szteam -GT -Staż Szanse można dać 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CukierkowyMario 360 Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Jestem na tak + miałeś admina nie tylko na MH + wiek + steam + aktywność + @RYBSON Zapraszam nie komentuj + regulamin + aktywacja xD + steam + kultura and pisanie na [email protected] Edytowane 24 Lutego 2020 przez Nemezis ad 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wicevil 27 Napisano 24 Lutego 2020 Zatwierdzam tego gracza: +Gt +Steam +Ogarnianie regulaminu +Nie stwarza problemów +AMXX 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czitovsky. 6 Napisano 24 Lutego 2020 Tak, wydaje mi się, że @pemeqq mógłby dostać tę szanse, chociażby na okres próbny . + ma Steam, + zna Regulamin, + jest widoczny na serwerze, + zna AMX, + Nie stwarza problemów na serwerze i dobrze się z nim gra Moim zdaniem nadal brakuje tych adminów na serwerze .. 1 pemeqq dodał reakcję Bt LOLSON, 25 Lutego 2020 zielony kolor jest dla administracji, 24h na zmiane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 505 Napisano 25 Lutego 2020 Jestem na tak, powody podane wyżej 1 pemeqq dodał reakcję Bt LOLSON, 25 Lutego 2020 Odpowiadając w podaniach na jakąkolwiek funkcję konieczne jest uzasadnienie swojej decyzji. "Powody up" lub podobne uzasadnienia skutkować będą ostrzeżeniem. 24h na edycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nodi 447 Napisano 25 Lutego 2020 Jestem na Tak każdemu szansa się należy : + Steam + Wiek + AMXX + Kultura +/- Ogarnięty + Aktywny na [email protected] + GT Miła i sympatyczna osoba z którą idzie się pośmiać , pomocny , nie sprawiający kłopotów ;) . 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roy Keane 278 Napisano 25 Lutego 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 2 1 [email protected], pemeqq i elo elo 350 dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach