pemeq #URLOP Napisano 24 Lutego 2020 #587891 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Nick: pemeq Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): 3/4 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:6/7 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: jestem dość lubianym i aktywnym graczem. Administratorem już byłem na multi headzie znam regulamin i napewno dodatkowy admin w szeregach się przyda, bo często jest tak że gra ktoś nie zgodnie z regulaminem łamiąc go a adminów nie ma. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2/3/4 godzinki zależnie od szkoły ale to bez problemu Kontakt:Facebook, Steam, Serwer, Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/pemeq/80.72.43.106:27022/ Link do Steama: https://steamcommunity.com/profiles/76561198976284828 CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 24 Lutego 2020 #587893 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Neutral GT+ STEAM+++++++ Kulturkę trochę byś ogarnął, ale tylko trochę Coś tam się da z Tobą (Ciebie) pośmiać Dlaczego neutral, pewnie Cię to nurtuje, już Ci odpowiadam. Wczoraj podałeś mi DOKŁADNE info na u@ gdzie znajdował się przeciwnik, chcialem Ci dać bana na tydzień, ale jak zobaczyłem wiadoność od "szefa" to mnie rozśmieszyła, ale nie o tym mowa. Daje Ci neutral za akcję z wczoraj... Pozdrawiam, naczelna konfitura i podpierd*lacz Edytowane 25 Lutego 2020 przez elo elo 350 Zmieniony glos.. Malutka, pemeq #URLOP i CukierkowyMario dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$lepY* Napisano 24 Lutego 2020 #587909 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 NA tAK -Szteam -GT -Staż Szanse można dać pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 24 Lutego 2020 #587966 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Jestem na tak + miałeś admina nie tylko na MH + wiek + steam + aktywność + @RYBSON Zapraszam nie komentuj + regulamin + aktywacja xD + steam + kultura and pisanie na u@ Edytowane 24 Lutego 2020 przez Nemezis ad pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 24 Lutego 2020 #587994 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Zatwierdzam tego gracza: +Gt +Steam +Ogarnianie regulaminu +Nie stwarza problemów +AMXX pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czitovsky. Napisano 24 Lutego 2020 #588021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Tak, wydaje mi się, że @pemeqq mógłby dostać tę szanse, chociażby na okres próbny . + ma Steam, + zna Regulamin, + jest widoczny na serwerze, + zna AMX, + Nie stwarza problemów na serwerze i dobrze się z nim gra Moim zdaniem nadal brakuje tych adminów na serwerze .. pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 25 Lutego 2020 #588046 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Jestem na tak, powody podane wyżej pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 25 Lutego 2020 #588080 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Jestem na Tak każdemu szansa się należy : + Steam + Wiek + AMXX + Kultura +/- Ogarnięty + Aktywny na u@ + GT Miła i sympatyczna osoba z którą idzie się pośmiać , pomocny , nie sprawiający kłopotów ;) . pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 25 Lutego 2020 #588139 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl pemeq #URLOP, elo elo 350 i T3@M dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi