MiniWalle 16 Napisano 5 Marca 2020 Cześć, wpadłem do was po krótkiej ale zwięzłej namowie @LOLSON'a Stwierdził, że potrzebujecie grafika, a trudno znaleźć dobrego więc desperat napisał do mnie xD No tak więc, j/w zajmuję się grafiką komputerową głównie i wyłącznie amatorsko. Link do moich prac: Kończąc dodam, że mam na imię Kamil. A mój nick czyta się MiniŁoli. Pozdrawiam cieplutko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezzi 5 391 Napisano 5 Marca 2020 Yo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 035 Napisano 5 Marca 2020 Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 456 Napisano 5 Marca 2020 Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystiaff 100 Napisano 5 Marca 2020 Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 660 Napisano 5 Marca 2020 Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 863 Napisano 5 Marca 2020 Hejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 3 994 Napisano 5 Marca 2020 Eluwina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozytywny.exe 1 830 Napisano 5 Marca 2020 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zi3lony 238 Napisano 6 Marca 2020 Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach