Don Mateuko Napisano 5 Marca 2020 #589134 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, tak jak w temacie. Wielka paczka od Pyrka dla MH, jaka paczka pewnie zapytacie. Specjalnie na rzecz MH przygotowałem paczkę roundsound'ów, sam od siebie, chciałem coś zrobić dla sieci za tak miłe przyjęcie i przekozacką atmosferę. Paczka zawiera ponad 100 roundsound'ów przygotowanych w pełni przeze mnie, starałem się aby rs'y były tej samej długości, czyli 15 sek, znajdzie się też kilka krótszych jak i dłuższych o sekundę, ale to jest znikoma liczba. Co jeszcze? Hmm.. Starałem się wybierać utwory, które są aktualnie na czasie, klasyki też się znajdą, ale najwięcej jest jednak tych z fajnym dropem wg mnie, ale myślę, że wam się też spodobają Czas pracy jaki poświęciłem to coś koło 2 dni po jakieś 10h, czyli sumując 1 dzień ciągłej pracy, wiecie jak to jest, znaleźć kawałek, przesłuchać go, wybrać odpowiedni moment, przyciąć, nie jest to tak proste jakby się wydawało, aczkolwiek po kilkunastu robi się to praktycznie z automatu. Mam nadzieję, że przyjmie się paczuszka, a przy okazji gracze jak i administracja serwerów będzie zadowolona z nowych rs'ów, bo ile można słuchać jednych i tych samych, a jest w czym wybierać Link do pobrania: Roundsound'y by Pyrek Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie Zabrania się kopiowania na inne fora bez zgody autora copyright by Pyrek SkalpeeR, Zi3lony, Bene i 5 innych dodali reakcje 6 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 5 Marca 2020 #589137 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Dobra robota, popieram! Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 5 Marca 2020 #589141 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 (edytowane) Paczka nie jest zła. Wpadło mi parę utworków ale i było pare co mi nie podeszły jeżeli chodzi o treść związana na czasie nie byłbym do końca przekonany bardziej bym powiedział że to jest na czasie ale lista rapsów bo normalnie na eska czy 4fun nie usłyszysz takich piosenek a połowa tego co skonstruowałeś to polski rap mniej za to klasyki słyszałem osobiście lubię posłuchać jakiegoś remixu albo czegoś na czasie. Nie to że jakoś krytykuję czy coś jeżeli chodzi o polski rap jest w czym wybierać ale na tym pozostanę. Doceniam wysiłek jaki w to włożyłeś i oby tak dalej powodzenia Edytowane 5 Marca 2020 przez PsYcI-I0 Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 5 Marca 2020 #589171 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Wiadomo, że jeśli chodzi o gatunki to o gustach się nie dyskutuje Mi akurat podeszły. Generalnie duży plus za chęci, dobra robota! Na pewno coś się wybierze aby trochę odświeżyć rsy Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkalpeeR Napisano 5 Marca 2020 #589195 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Plusik leci Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Marca 2020 #589205 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Spoko praca, wiem ile można rsy robic, sam ostatnio na coda 400 robilem :> Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Marca 2020 #589235 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 jestem za! ciężka robota która została wykonana nie może iść się jebać Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 6 Marca 2020 #589238 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Jestem również za! Paczka jest dobra i mam nadzieję że nie zostanie olana Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi