Skocz do zawartości

Podanie Gumis^

GumiS1906

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS 1.6 ONLY DD2

Nick: Gumis^
Doświadczenie (w byciu adminem): brak doświadczenia to był by mój pierwszy admin ale ze szybko się uczę myślę ze nabiorę doświadczenia, nikt się z tym tez nie urodził
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5
Staż w CS-sie: 10 lat
Steam / NonSteam: Steam 
Dlaczego Ty: Chciał bym spróbować cos wiecej niz być tylko zwykłym graczem na tym serwerze. Oczywiście pomóc innym adminom w dopilnowaniu serwera żeby każdy mógł grac przyjemnie i żeby regulamin był przestrzegany
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godziny a nawet więcej, zdarza sie tak ze jestem częściej rano niż wieczorem 
Kontakt: Steam/Forum
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Gumis^/80.72.43.106:27027/

• Premium

Jestem na TAK praktycznie codziennie Cie widzę na serwerze, co do AMXX, można szybko sie nauczyć, jakieś pierwsze wtopy chyba każdemu sie zdarzyły przy pierwszej styczności z AMXX, więc na to można przymknąć oko. Ponad 600h na serwerze świadczy o tym, że jesteś stałym graczem, więc grzech nie dać Ci szansy. Powodzenia ;) 

Myślę, że takiego kolejnego admina im trzeba. Aktywny, bo jak gram, to z reguły zawsze widzę Cię na serwerze. Raczej bezkonfliktowy, choć jak każdemu puszczają nie raz nerwy, ale większych zgrzytów nie zauważyłam nigdy, więc brać w ciemno. ;) Ogólnie nie ma do czego się przyczepić, a kiedyś musi być ten pierwszy raz, każdy kiedyś zaczynał swoją przygodę z byciem adminem. 

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze. ?

Gracza widuje regularnie w miarę, wiec aktywność w porządku.

Myślę ze można dać jaki okres próbny. :)

Jeszcze zależny wszystko czy lopeza nie zabija za często bo będzie na nie :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...