Gość Napisano 25 Marca 2020 #591590 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) Nick cheat'era: BezziGodzina, data zdarzenia:18:00 25.03.2020Mapa:de_dust2Serwer: Multi-Head.pl [ONLY DD2] 80.72.43.106:27027Link do demka: https://www29.zippyshare.com/v/WsacLiHT/file.htmlSTEAM_ID/IP: to jest wasz kolega z forum ale na którymś demie jest wpisane status Takie steam id ma podane profilu na forum 76561198259842544Uzasadnienie: Nie sądziłem, że to taki bywalec forum i też się nie dziwię adminom ( ale tylko trochę), że go nikt nie sprawdzał bo to przecież nasz Bezzi Ale myślę, że pierwsze dwa demka wystarczą. Nagranych jest chyba 12, tak żeby nie było wątpliwości. Zasadniczo ON/OFF bardzo ładny norecoil plus chyba najlepiej skonfigurowany aim jaki widziałem w życiu:-) Ale standardowo gdy robi on zaczyna go lagować bo gra plus czity lagują:-) Przy prawie każdym hedszocie jest ścina. Już nie mówieę nawet o tych niesamowitych sprejach zakończonych głową:-) Stara się nie łapać boxów ale i tak je łapie. Najlepsze jednak są akcje w smokach i po fleszach. Wszystko wie:-) Pierwsze demo wejście na B i od razu wygarnia typa zza swojego typa poezja:D Dodałem demo tego super wjazdu na B bezzzi.dem Edytowane 25 Marca 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 25 Marca 2020 #591597 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Rozpiska ------- bezzi1.dem 24:20 Moim zdaniem kill normalny chociaż ten rozrzut... B- 24:35 B-/+ bezzi2.dem ------------------------ 1:31 szybka zmiania celu. B- -------------------------------- bezzi3.dem nic ciekawego ------------------------- bezzi4.dem też nic... --------------------- bezzi5.dem 6:32 Widział go B-/+ 6:34 idealnie na głowe B+ ---------------------------------------------- bezzi6.dem 8:52 normalny kill 9:01 też normalny B- --------------------------------------------- bezzi7.dem 10:33 B-/+ ------------------------------ bezzi8.dem 15:53 norm kill ------------------------- bezzi9.dem 17:41 B-/+ 18:08 B- -------------------------- bezzi10.dem żadnej akcji nie ma. --------------------- bezzi11.dem to samo. Mogłeś nagrac jedno demko o długości 15-20min niż nagrywać demka po 15-25sek max, a w dwóch ostatni brak akcji. Poczekamy na rozpiskę innych @marcinekXD @tbw#AIM Moim zdaniem dajcie bana bezziemu a tak na serio to clear panowie. i chce cukierka za to bo siedziałem dobre 40min przy tych demkach xD Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 25 Marca 2020 #591599 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) demko1 24:35 oj bezzi ten celownik coś tak dziwnie lata (być może wina demka) +/-b demko2 1:33 ten ruch celownikiem taki dziwny jakiś +/-b demko3 nothing special. demko4 nothing special. demko5 6:45 ten celownik to coś nad modelem jest +b demko6 8:54 przyczepił bym się do tego celownika coś tak poleciał na tą głowę +/-b demko7 nothing special demko8 nothing special demko9 nothing special demko 10 nothing special demko11 nothing special demko12 to samo demko bezzzi 22:21 jakiś fakelag? XD -b 22:27 +/-b/-b 22:52 ten celownik taki dziwny jakiś +/-b Kilka akcji dziwnych było jednak demka trochę krótkie ciężko po jednej akcji na każdym demku oceniać @joolz zostawiam temat Edytowane 25 Marca 2020 przez marcinekXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2020 #591603 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Dodałem jeszcze jedno demo o nazwie bezzzi jest w załączniku: i rozpiska:D demo bezzzi - 22:21 staje przed trupem robi on i nagle mu zaczyna wszystko lagowac (scina go bez smoka) dalej wbiega do trupa 22:27 od razu wie, że typ jest za skrzynia i czeka na niego, nie sprawdził w besie miedzy skrzyniami tylko czeka na typa na podeście 22:52 wyłazi zza skrzyni i tutaj leci bardzo fajny sprej wszystko w punk 3 glowy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Marca 2020 #591604 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Chciałbym dodać, że nie robie ON/OFF bo mam ciągle ON więc tutaj sie mylisz. Nawet mi sie nie chce rozpisywać i sie kłócić, mnie bardziej interesuje skąd masz takie informacje, że przy czitach coś laguje, serio nie wiedziałem o tym, to już wiem, że to nie przez ping, który skacze od 30-100 czasem więcej o czym każdy z administracji wie, no ale mniejsza. Napociłeś sie muszę sie przyznać na serwerze też sie pocisz i lamentujesz kto wie może coś z tego będzie, no trzymam kciuki. Resztę zostawiam UBT CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 25 Marca 2020 #591605 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 d1 czyste demko. d2 na upartego +b w 1:32 ale wiem jaki on ma ping za co dostaje kicki d3 clear d4 nic znow d5 jedna akcja,ktora moze sie nie podobac to 6:45-6 gdy strzelil za wysoko ale mysle ,ze lagi zrobily swoje w tym przypadku d6 ,7 ,8, 9,10 ,11 czyste znow . demo 12 - 22;50 juz jeste zlagowany, nie mowiac o strzelaniu. Dla mnie czyste. Swoja droga skoro zawracasz glowe chlopakom o s@ to moze sie tez wysil i nagraj jedno konkretne demo? Bo akcje pojedyncze to tak jakbys sobie do kominka drzewo dokupowal w galazkach. Czyste. Bezzi, Reejku i MARCIN3K dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 25 Marca 2020 #591606 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Gracz którego zgłosiłeś/zgłosiłaś wydaje się być czysty. Dziękujemy za zgłoszenie! Administracja, Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2020 #591622 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Sobie pozwolę rozpisać, wczoraj się z tego śmiałem, ale tak jasności. d2 na upartego +b w 1:32 ale wiem jaki on ma ping za co dostaje kicki - Tutaj widać model, nawet jak grasz i masz włączony hud_centerid 1 to jak wół wiesz gdzie strzelać. d5 jedna akcja,ktora moze sie nie podobac to 6:45-6 gdy strzelil za wysoko ale mysle ,ze lagi zrobily swoje w tym przypadku - no owszem za wysoko, gram na laptopie i nie wyłączyłem tego panelu dotykowego i czasem jak gram to go przypadkiem dotkne, dlatego poleciało do góry, co nie zmienia faktu, że później celownik idzie w dół, rorzut zrobił swoje i dostał w głowe demo 12 - 22;50 juz jeste zlagowany, nie mowiac o strzelaniu. - a nie zauważyłeś, że sie zatrzymałem za skrzyniami, bo czasem coś pisze na adminowskim u@ i sam zauważyłem lagi, sprawdziłem tabele i ping, przeczekałem i jak chciałem wyjść to usłyszałem kroki, reszta już sama za siebie mówi, słabe mam te wh i aima, bo kurde koleś z okna mnie zabił. Te słowa są kierowane do gracza który dał demka nie do OPUBT. Jest coś takiego jak kalibracja rorzutu poprzez odpowiednie ruchy myszką. Mam 43% HS na odd2 gdzie @Brain ma ich 53. Też cziter pewnie Pierwsze demo wejście na B i od razu wygarnia typa zza swojego typa poezja:D Dodałem demo tego super wjazdu na B - No nie wiem, mój kolega z tt tam strzelał to miałem stać i czekać jak rozumiem. Mam movment bota, co nie znaczy, że nie umiem strzelać, jedno nie ma nic wspólnego z drugim. Jak chcesz mnie rozpisać to zrób to porządnie, a nie srasz po trochu demkami. Tak jak skany w smoku, przez brame, skracasz przez ciemnie idziesz środkiem i nawet na pałe strzelając ktoś sie napatoczy kto będzie przechodził od strony ct (o ile wcześniej ktoś z awp Cie nie ściagnie) Jakbyś zauważył ciągle raszuje zanim CT sie ocknie z respa. Gdy gram jest od 3-4 adminów, i myślisz że jestem na tyle głupi żeby pobierać jakieś gówna z neta, i stracić przy tym wszystkie rangi na forum i serwerach. Tak uścilając kolego byłem 2 lata opiekunem UBT i pozbywałem sie właśnie cziterów. Przejrzyj sobie moją historie, bo już mnie zaczynają nudzić te Twoje oskarżenia. Sam widzisz jaki wniosek wyciągneło UBT, bardziej przyjrzałbym sie Twojej grze Pozdrawiam cieplutko z Wuhan. PS. Winny sie tłumaczy Reejku, Bene, ~Czarna~ i 4 innych dodali reakcje 2 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi