Skocz do zawartości

Propozycje

A3ro

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 26.03.2020 o 14:11, A3ro napisał:

Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić parę swoich propozycji, a oto one:

1. Zwiększyć minimalną ilość godzin w podaniu o admina do minimum 60 bo przez te 30 godzin nie da się nikogo poznać i te 30 godzin to w 4 dni da się nabić.

2. Aspirant- ta klasa ma problem z rakietą. U mnie na przykład nie ma rakiety w pierwszej rundzie jak się wejdzie na serwer. A i można by dodać mu bh.

3. Zmienić dym smoke granatu (da się to zrobić) chodzi mi dokładniej aby granat pokrywał większy  obszar i aby nie było przez niego tak łatwo widać. Bo tego granatu do rozbijania min się używa.

4. Dodać perk NABOJE PUŁKOWNIKA perk działał na podobnej zasadzie co tytanki.

5. Dodać pare klas (pewnie nie ma komu tego zrobić):

Kucak bądź Kucacz: ma dgla +20dmg, słaby cień podczas kucania na kosie(niewidka tylko na kosie podczas kucania), staty do ustalenia

Szpieg: broń tmp, ma 1/6 na zrespienie się na respie wroga na początku rundy

To tyle ode mnie. Pozdrawiam cieplutko

@aquax a kiedy nastąpi ta zmiana silnika serwera o ile można spytać?

1. Dla mnie na tak, bo w sumie podanka lecą jak chcą, a kandydaci na admina udają niewiadomo jak wielkich znawców na serwerze.

2. Nie testowałam tej klasy, więc trudno mi powiedzieć czy tak jest. 

3.W sumie calkiem dobry pomysł, jestem za. 

4. +100 

5. Jeśli część starych klas zostanie usunięta, owszem będę za.

Edytowane przez Wredna.
Nie wiem dlaczego nie mogłam tego dodać do wcześniej wypowiedzi ;/

Ja bym się skupił na ogólnej rozgrywce - chodzi mi głównie o kamperów i mozolnie przedłużanie bez sensu. Ja rozumiem że są klasy defensywne, szczególne strzelec wsparcia obecnie, ale.............. Nie oznacza że mają oni siedzieć w tym samym miejscu przez całą mape po 1min czy 1,5 na runde, bo to już zaczyna podchodzić pod niszczenie dynamiki tego moda. Także byłbym za wprowadzeniem camp metera oraz pluginu wywalania z respa w przypadku kampienia czy też pkt w regulaminie o nie kampieniu na respie tylko żeby było to dobrze przemyślane jak w przypadku rats_1337.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...