Max 3 452 Napisano 28 Marca 2020 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystiaff 100 Napisano 28 Marca 2020 Te i te mają swoje zalety jak i wady ale wybrałbym przewodowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 009 Napisano 28 Marca 2020 Używam blutuczowych, bo są lepsze niż niektóre przewodowe, nie ma pieprzenia sie z kablami itd, wiekszy zasieg, ale mają też wady, łatwo je zgubić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 28 Marca 2020 nie byłem przekonany do tych na blu bo "będą trzymać chwile i ładowanko" albo "telefon do ładowania 5 razy dziennie" ale wujaszek mi polecił na blu to se kupiłem, nie żałuję a wręcz polecam, mega wygodne ;pp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 28 Marca 2020 Ogólnie używam i takich i takich. Słuchawki bluetooth są według mnie lepsze pod wieloma względami, aczkolwiek przewodowych przynajmniej nie trzeba ładować, więc trudno wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 569 Napisano 28 Marca 2020 Bezprzewodowe łatwo zgubić, co nawet mi się zdarzyło, dlatego korzystam z przewodowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 28 Marca 2020 Dla grania jak najbardziej przewodowe. Jak do innych czynności, w których kabel może przeszkadzać (ćwiczenie, przemieszczanie się busem) wolę bezprzewodowe. Ale ogólnie wybrałbym przewodowe, bo się nie rozładują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 28 Marca 2020 przewodowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach