kaleib123 Napisano 29 Marca 2020 #592133 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Witam. Wraz z @GoldNM dostrzegliśmy, iż klasa Rambo jest niestety mało grywalna, a Sniper jest natomiast zbyt potężny przez swój przelicznik na Beretach. Wpadło nam również w oko, iż szansa na obrażenia krytyczne czy też doświadczenie w klanie, nie nabierają jakichkolwiek wartości na serwerze gdyż expa otrzymuje się zbyt mało natomiast krytyczne obrażenia nie są potrzebne ze względu na przelicznik klas ( np 1/11 z M4), dlatego chcielibyśmy zaproponować pewne zmiany do wymienionych wyżej rzeczy. 1. Klasa Rambo nie będzie już niewidzialna, natomiast sama będzie widziała niewidzialych przeciwników. Powinno to zwiększyć grywalność owej postaci, gdyż nie będzie potrzebowała już soczewki itp perków. Będzie mogła się skupić na szukaniu np. Legendarnych Nabojów 2. Klasa SniperXXL będzie miała trochę wiekszą niewidzialność niż klasa Sadistic, a do tego jego przelicznik na Beretach zostanie zredukowany z 1/3 do 1/5 , sniper elite 1/6 itd. 3. Obrażenia krytyczne w klanie zostaną zastąpione obrażeniami zadanymi przez pojedynczą "pestkę" w stosunku 1lvl = +50 dmg? Końcowy stosunek wynosiłby 30 lvl = +1500dmg 4. Doświadczenie w klanie zostałoby zmienione na procentowe doświadczenie w stosunku 1lvl = +0.5% gdzie końcowy stosunek wynosiłby 30 lvl = +15%. To są nasze propozycję na zmiany w owych rzeczach, to narazie tyle z naszej strony :> . Edytowane 29 Marca 2020 przez kaleib123 Jasille, MARCIN3K, Swirusek i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 29 Marca 2020 #592136 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Ja tam jestem za. 1. Przydały by się takie zmiany w tej klasie. 2. Też za, 1/3 na beretach to troszkę sporo. 3. Jestem za, hmm 30lvl klanu = 1500dmg + zakazane/legendarne naboje . Nie wspominając o Nabojach Generała które mają nawet 4k dmg. 4. Nie ma co się rozpisywać, jestem za.@GoldNM Wiem Edytowane 29 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead Swirusek, GoldNM i kaleib123 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 29 Marca 2020 #592138 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Co o tym sądzicie ? @Zielona 9412 @marcinekXD @Angel_Of_Dead @Swirusek @BosoPrzezSwiat @MiniWalle @ReymS @SECURITY @Jasille @Angel_Of_Dead te wartości to są tylko takie przykładowe nie muszą być one takie Edytowane 29 Marca 2020 przez GoldNM Swirusek i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 29 Marca 2020 #592142 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Ofc jestem za! Klasą Rambo praktycznie nikt nie gra, a natomiast Snajper to nie jakieś wielkie odkrycie bo o tym było mówione już z 2 lata temu xD Ja zamiast rambo zrobił bym jakąś premkę, która widzi niewidzialnych z augiem/sg czy coś Co do klanu +1 przydało by się to zmienić jakoś bo te dwie statystki praktycznie nic nie dają Dziękuję, pozdrawiam. @SadoS @aquax Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez marcinekXD kaleib123, Angel_Of_Dead i GoldNM dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReymS Napisano 29 Marca 2020 #592173 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Jestem Za ! Angel_Of_Dead i kaleib123 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 29 Marca 2020 #592178 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Według mnie przydały by się nowe przynajmniej dwie klasy Premium te są ograne fest nie mówię że są złe bo nie są ale zawsze coś nowego by było @marcinekXDma dobry pomysł na klasę. A co do klanu +1 Angel_Of_Dead i kaleib123 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 29 Marca 2020 #592183 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 1. Co do rambo mozna go troche zmienic, ale widzenie niewidzialnych troche za mocne jak na moje ;d, Snajper jest do nerfa to fakt 1/3 z elitek to przesada tymbardziej, ze ta bron posiada 30 ammo wiec caly team mozna tym wybic. 3. Dodatkowe obrazenia z klanu zamiast tego krytycznego hita rowniez wydaje sie spoko, z tym ze zmniejszylbym to do 1k bo tak z nabojami po 4k z hita bic troche przesada ;d 4. Exp w klanie rowniez do zmiany ten obecny albo wcale nie dziala albo roznica jest tak mala, ze nie widac tego golym okiem. Angel_Of_Dead i kaleib123 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 30 Marca 2020 #592231 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Przydało by się trochę to pozmieniać, jestem najbardziej za. Przy okazji pasowało by tez z edytować perk Zawodowy ruscher 1/2 dlatego iz jest dramat jak ktoś leci i siada mu za 1 razem non stop kaleib123 i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 30 Marca 2020 #592236 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Ja tak samo jestem ZA ! Tylko mi mojego Comandera nie ruszać hehe kaleib123 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593561 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Klanu będą nowe, co do klas to przegadam to z @WolfIDraVi pomyślimy jak je zmienić. Zi3lony, Angel_Of_Dead, kaleib123 i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593562 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi