JugoL^^ Napisano 8 Kwietnia 2020 #593575 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Nick: JugoL^^ Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem nawet na tym serwerze ale przez swoją głupotę go straciłem i żałuję. Znajomość AMXX (W skali 1-10):4-5. Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:0:449808727. Dlaczego Ty:No gram dość często i nie ma nie raz adminów na serwerze i na steamie to muszę skargi pisać, które nic nie dadzą bo mogą wyjść i wrócić po godzinie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Jeśli chodzi o dni wolne to nawet i cały dzień a w dni robocze tak z 2-3 godzinki i to późnym wieczorem . Kontakt:Steam,forum,GG. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JugoL^^/80.72.43.106:27022/ CukierkowyMario, Gormit lowca kotow i Wicevil dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 8 Kwietnia 2020 #593580 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak będziesz się pilnował w przypadku stawiania SG itp. to nie widzę problemu, żebyś znowu adminowal, więc jestem za. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez -Damian- JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2020 #593587 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Tak jak kolega powiedział! Będziesz się pilnował z sg to też nie widzę problemu, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 8 Kwietnia 2020 #593588 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobra widzę że szykuję się powrót ale , chyba nie z tym GT co posiadasz teraz weź to popraw , po za tym nie wiem czemu składasz podanie na admina jak termin twojej degradacji jeszcze chyba nie minął , ty weź się lepiej dopytaj OP , białych lub czerwonych kiedy możesz składać takie typ., podań , Jeśli możesz złoży to , amxx bez zmina jak widzę , więc jeśli cię dopuszczą i przejdziesz dalej to jestem nadal za okresem próbnym jak go przejdziesz to witam w drużynie . Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Nemezis ad JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 8 Kwietnia 2020 #593590 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Oj byczku jestem na Nie gt mówi za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 9 Kwietnia 2020 #593670 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 xD? Opie składałeś podanie 3 tygodnie temu i już sp***********ś robotę i teraz oczekujesz że wrócisz jak syn marnotrawny. Już bajka z tym gt ale nie dość że dostałeś degrada to się pchasz do adminowania nie mając nawet ¾ regulaminu ogarniętego. Ty chyba masz zamiar powtórzyć historię elo co rezygnuje i powraca, rezygnuje i powraca. Oczywiście, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 9 Kwietnia 2020 #593726 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Na nie, zdegradowali Cię dzień po otrzymaniu admina, pograj więcej Gt jest tragiczne Regulamin byś ogarnął A Ty @Wicevil się nie odzywaj, bo nawet nic nie wiesz co tutaj się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 9 Kwietnia 2020 #593744 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 podanie za wczesnie gt lezy regulamin lezy zapraszam poooooooooooozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 9 Kwietnia 2020 #593745 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi