Neshiro Napisano 9 Kwietnia 2020 #593694 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick podczas gry:NeShiro/twich hellcase.pl Godzina, data zdarzenia:09.04.2020 14:40 Mapa: westwood STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:521878483 Uzasadnienie:Jestem czysty. Mam przegrane ponad 2000h w csgo i ponad 1000 w 1.6 na 2 innych kontach Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Neshiro Adamekh dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamekh Napisano 9 Kwietnia 2020 #593696 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Pooglądałem demko z dziś z mapy Inferno classic, tam podobno było najwięcej skarg na ciebie. http://730.gotv.pro/srv57528/auto0-20200409-134506-936644014-de_inferno_classic_beta3-______Multi-Head.pl________COD_200__CALL_OF_DUTY___1s1k.dem.zip Moim zdaniem kolega na UB nie zasługuje, zanim przejdę do rozpisania demka. Kolega oskarżony sam przyznał że posiada skrypt na podgląd tego kto w danym momencie go obserwuje, czyli pan Neshiro wie kiedy Admini go obserwują, dla mnie to już jest jednoznaczne że haloo, coś jest nie tak. Normalny gracz, który nie ma nic na sumieniu nie używa takich wspomagaczy. Dodatkowo, gracz Neshiro, unika gry AWP w momencie gdy admini go obserwują, unika walki, i kampi po mapie. DEMKO: 0:35 zatrzymanie ( niby błachostka ale to się potwierdza duża część ludzi zatrzymujących się nagle bez powodu, po prostu konfiguruje haxy ) 0:46 strzał w Halinę, idealne wycelowanie + wyczekiwanie 1:06 kolejne przycelowanie w gracza njuu 2:40 ogólnie runda 3 (1:1) idzie z banana na środek ( niesamowite reakcje ) 4:25 zabójstwo na njuu, idealny strzał przez smoke 9:25 akcja gdzie gracz njuu jest wcelowany w wyjście z banan, gracz oskarżony nie wiedząc o nim idealnie wcelowany powoli na niego wychyla 10:49 MEGA SZYBKI STRZAŁ W HALINE niesamowicie szybki 11:50 Gracz o nicku ( jakieś japońskie znaczki ) wskakuje do okna na środku, w między czasie wybucha smoke, gość już jedzie celownikiem i oddaje idealnego noscope w przeciwnika 13:35 dziwne skany ostatniego przeciwnika w oknie Pozdrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Adamekh Don Mateuko i femarix dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdynand Kiepski Napisano 9 Kwietnia 2020 #593698 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Pierwsza rzeczą po czym zacząłem Cie podejrzewać była taka sytuacja gdzie rotowałeś na mapie de_inferno, osoba rotowała z B na A przez banana, bomba była podłożona, jak wiemy w takiej sytuacji najczęściej biegnie się na nożu na midzie lub jeżeli się podejrzewa ze ktoś jest na midzie, to biegnie się z bronią mniej więcej sprawdzając longa, shorta a Ty zamiast biec, nie wiedząc o przeciwniku wolałeś się wcelować w longa i zabić przy tym 2 osoby,przy czym wykazując się znakomitym refleksem. Próbowałeś się kryć jak widziałeś ze jakiś dany admin Cię sprawdza siedząc na spectie[posiadałeś anti specta do czego się przyznałeś ]Magicznie jak na Ciebie patrzyłem to albo przestawałeś grać z awp,albo szedłeś na dużego sita na eldorado i stałeś odwrócony plecami do mapy i czekałes jak twoi teammate wybiją przeciwników.Tak apropo twoje inne konta nikogo nie obchodzą,a i tak podejrzewam,że z tym kłamiesz bo patrząc na twoje poruszanie się to nigdy nie widziałem żeby osoba która miała rzekomo 2000 godzin poruszała się tak drewanianie.Dostawałem na Ciebie multum zgłoszeń na u@,widać to gołym okien ze mialeś WH,próbowałeś się kryć lecz było to widać. Pozdrawiam. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Ferdynand Kiepski Kolory Don Mateuko, Adamekh i femarix dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 9 Kwietnia 2020 #593699 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 No to i ja dorzucę kilka groszy Mapa: de_westwood Godzina: 11:58-12:20 Link do demka: http://730.gotv.pro/srv57528/auto0-20200409-115824-946115085-de_westwood_MH-______Multi-Head.pl________COD_200__CALL_OF_DUTY___1s1k.dem.zip Rozpiska: 0:30 wcelował się, później już nawet nie przybliżył 2:30 dobrze nie wyszedł i już wiedział? 3:20 też dosyć dziwna sytuacja 7:28 bardzo nietypowe wcelowanie 8:30 kto tak się wcelowuje? 8:47 ciekawe przejście 11:06 nagle wcelował się w dach? 11:37 szybko dostrzegł przeciwnika 11:45 idealnie wiedział gdzie jest przeciwnik 11:50 hmm, znowu wiedział idealnie 13:10 hmm? 13:30 ciekawe wcelowanie 14:05 nade rzucony na blisko, ciekawe 16:15 wiedziałeś, że tam jest, ale nie chciałeś go skanować przez daszek 16:50 widziałeś, że uciekł i od razu pokazał ci się kolejny frag na dachu więc skorzystałeś 16:55 zbanowałem gościa i muka bo go tam nie ma co? 16:57 wiedziałeś, że on tam jest 17:48 wcelowałeś się bliżej, bo wiedziałeś, że tam ktoś jest 18:40 nie miałeś prawa widzieć przez model a jednak nadal byłeś tam wcelowany od kilku sek 18:50 nie mogłeś go słyszeć, a nagle zmieniasz stronę 19:40 wychylasz tak z du*y bez żadnego wcelowania 19:50 czemu akurat tam wcelowanie? 19:55 proszę bardzo jakie ładne celowanie po modelu 20:00 szybciej go zabili co? 20:26 ciekawe, że wiedziałeś, że akurat tam będzie 20:34 tt podchodzi bliżej i nagle przybliżasz? Dodam jeszcze od siebie takie coś: 13:00 +/- byłem już na serwerze 13:50 grasz rundę z kałachem, bo prawdopodobnie oglądałem Ciebie, później dostałem zgłoszenie na kogoś innego i nagle kolejną rundę grasz z awp gdzie każdą poprzednią rundę grałeś awp jak i do końca mapy tylko awp. Dziwne. femarix i Adamekh dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neshiro Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor #593701 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Dobra bo mi sie niechce kucic konta mam sa prawdziwe mogl bym ci sie na nich zalogowac ale po ch*j skoro nie wierzysz a uwierz ty tez wiele razy leciales celownikiem po scianie komus tego poprostu nieda sie ominac mio bylo narka Adamekh dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neshiro Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor #593702 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Zmarnowalem tylko czas na pisanie tego podania nie bylo sensu bo ferdek i tak jak wbiles na ts byo sychac ze masz jakis bul du*y polecam zagrac sobie na wyzsze rangi niz silwer bo to ze ludzie grali przewidywalnie juz nie zauwarzyles a ze ja znam te mapy na pamiec to juz nie zauwarzyles znam k***a kazde miejce na tych mapach dosownie kazde joolz i Adamekh dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdynand Kiepski Napisano 9 Kwietnia 2020 #593703 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Kultury troche chamie i ortografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
njuuu7 Napisano 9 Kwietnia 2020 #593704 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Skończ swoje zbedne gadanie, to nic nie da, twoja ranga to byl max kalach, nie potrafiles sie poruszac po mapie, nie potrafiles strzelac, ale zabijales bo miales wh. I nie pisz tutaj zeby ktos zagral na wyzsze rangi niz silver skoro sam nie potrafisz grac XD. Miales poprostu wh i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Kwietnia 2020 #593706 Administrator Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 - Kultura + post pod postem + cwaniakowanie = warn dla Ciebie - Przyznawanie się do używania skryptów z miejsca = ban - Po przeanalizowania demka stwierdzam że nie jest ono niestety czyste Don Mateuko, Ferdynand Kiepski, joolz i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Kwietnia 2020 #593707 Administrator Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Ferdynand Kiepski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi