N0steR Napisano 20 Kwietnia 2020 #595069 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Cześć, na początku nakreśle sprawe. Wchodząc 1 raz na serwer wgrywają sie bindy np na kupno expa/ perku w sklepie serwerowym. Problem u mnie polega na tym ze stracilem te automatyczne bindy, nie chodzi tu o bind na /sklep bo ten mam. Wszystko tkwi w tym ze gdy chce kliknac np 6 lub 7 kupic odpowiednio exp lub perk te klawisze nie działają w grze. (Klawiatura jest sprawna w 100%) Zauwazylem tez ze nie dziala w grze klawisz 8 i 9 gdy np. chce przejsc na kolejna strone przy wymianie perku. Liczę na Waszą pomoc, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Kwietnia 2020 #595076 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Odpal CS'a, otwórz konsolę (~) i wpisz tam "bind 6" etc. Zobacz co masz podpisane jako te klawisze. Dodatkowo kliknij prawym przyciskiem na plik config.cfg znajdujący się w folderze cstrike, odpal właściwości i zobacz czy masz zaznaczone "tylko do odczytu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 20 Kwietnia 2020 Autor #595112 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 3 godziny temu, August napisał: Odpal CS'a, otwórz konsolę (~) i wpisz tam "bind 6" etc. Zobacz co masz podpisane jako te klawisze. Dodatkowo kliknij prawym przyciskiem na plik config.cfg znajdujący się w folderze cstrike, odpal właściwości i zobacz czy masz zaznaczone "tylko do odczytu". Klawisz 6 jest niby wciąż przypisany pod expa, tylko w grze nie dziala. Klawisze 7-9 nie są przypisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 20 Kwietnia 2020 #595158 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) unbind 6 wpisz w consoli... z resztą mam ten sam problem z bindami bo mi się nie zapisują... Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Kwietnia 2020 #595159 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 40 minut temu, JugoL^^ napisał: unbind 6 wpisz w consoli... z resztą mam ten sam problem z bindami bo mi się nie zapisują... Zobacz co August napisał, zrób to samo, zaznacz swój config w właściwościach "tylko do odczytu" i będzie wszystko ok. klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor #595258 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Okej, aktualizacja. Dokopałem sie do folderu cstrike i klawisze 6,7 dzialają. Jednak wciąż nie moge ogarnac komendy na nastepna i poprzednią strone, np. w sklepie czy amxmodmenu. Próbowałem zbindowac next/previuos page i nie dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Kwietnia 2020 #595260 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Bo one nie mają mieć bindu jako "next/previous page", tylko tak jak pozostałe. Skrypty są pod to dostosowane. Czyli ustawiasz: bind "8" "slot8" bind "9" "slot9" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor #595451 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Problem rozwiązany, dziekuje każdemu z osobna za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 23 Kwietnia 2020 #595452 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi