Berrserk Napisano 26 Kwietnia 2020 #595698 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: Berrserk Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): kiedyś byłem adminem na innych serwerach z AMXem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5/6 Lat Steam / NonSteam: Nonsteam Dlaczego Ty: Jestem Aktywny rano, popołudniu i wieczorem, poświęcam dużo czasu na tym serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 5 godzin Kontakt: Discord, Teamspeak, Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Berrserk/80.72.40.110:27027/ Temat uważam za zamknięty Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Srelok Rudaaaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 26 Kwietnia 2020 #595701 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie -NS +gt +wiek +amxx -kultura ;v (wiesz o czym mówię ;p) @Zi3lony Dziękuję powodzenia, pozdrawiam ;D Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez MARCIN3K Plosze ! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 26 Kwietnia 2020 #595702 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem na Nie @MARCIN3K możesz jakoś szerzej o Co Chodzi z kulturą? + amx + gt +wiek -ns -- kultura EDIT : @MARCIN3Krozwiałeś moje wątpliwości. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Zi3lony kaleib123 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plosze ! Napisano 26 Kwietnia 2020 #595704 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Neutral, -NS - Kultura w niektórych przypadkach : [ +amxx +wiek +GT +Faktycznie grasz w godzinach porannych gdzie często jednak brakuje kogoś i jest to kluczowy powód czemu mógłbyś dostać admina Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Plosze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 26 Kwietnia 2020 #595718 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie! - Ns - Kultura - Rzadko cię widzę + Amxx + wiek Pograj więcej w godzinach popołudniowych i zmienię na tak. Pozdrawiam i życzę miłego dnia @Srelok Ok, ale nie pisz pod podaniem masz opcje "Edytuj" Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Angel_Of_Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 26 Kwietnia 2020 Autor #595744 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Angel_Of_Dead napisał: Na nie! - Ns - Kultura - Rzadko cię widzę + Amxx + wiek Pograj więcej w godzinach popołudniowych i zmienię na tak. Pozdrawiam i życzę miłego dnia jak rzadko ? codzinnie gram to ja Ciebie rzadko widze Rudaaaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 26 Kwietnia 2020 Autor #595745 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 8 godzin temu, MARCIN3K napisał: Nie -NS +gt +wiek +amxx -kultura ;v (wiesz o czym mówię ;p) @Zi3lony Dziękuję powodzenia, pozdrawiam ;D stary ss, poprawilem sie Rudaaaa i Mil3nka dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 26 Kwietnia 2020 #595746 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Nie rób spamu. (Nie pisz pod podaniem) Masz opcje "Edytuj" i nie musisz się wyjaśniać pod podaniem. Jak już chcesz to zrobić to użyj tej opcji "Edytuj" Berrserk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 27 Kwietnia 2020 #595852 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Ja również jestem na nie. Oczywiście za kulturę. Mimo, że często Cię widzę to i tak nie zmienia faktu, że admin ma świecić przykładem, a Ty swoim zachowaniem tego nie robisz. Poprawiłeś się ? 8 dni temu miałeś bana za kulturę na 3 godziny, nie sądzisz, że to trochę mało czasu na poprawę? Angel_Of_Dead, Plosze !, kaleib123 i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 28 Kwietnia 2020 #595931 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Również na nie, +gt +wiek +czesto cię widuje +amx -ns --kultura Niestety, chociaż że masz większość "rzeczy" potrzebnych aby być adminem, tak niestety kultura leży, gdzie musisz świecić przykładem innym. Następnym razem nie spam w podaniu, tylko edytuj post. Pozdrawiam, FART @Bezzi Edytowane 1 Maja 2020 przez kaleib123 Plosze !, Angel_Of_Dead i Zi3lony dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 29 Kwietnia 2020 #596081 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Jestem na nie +wiek +gt - kultura (chciałbym jednak pracowac z ogarniętym składem i kulturalnym) - ns + często jesteś na serwerze + amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Maja 2020 #596334 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Kulturaaa! Widziałem logi nie chce więcej widzieć takiego zachowania, bo skończysz z banem, zapomnij o adminie na najbliższe 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Maja 2020 #596335 Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi