Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: Rudaa

Godzina, data zdarzenia: przed chwilą 

Mapa: de_italy2

STEAM_ID / IP:  ' 195.117.30.242 

Uzasadnienie: Dostałam bana na 3h za obrazę gracza. Otóż szkoda, że ten co mnie zgłosił to nie był gracz do którego pisałam to po pierwsze, a po drugie, gracz do którego pisałam nazwał mnie "ku***ą", więc mu odpowiedziałam. Marcinek, czekam na screena tego, którego dostałeś od Berrserka :) Dobrze wiesz, że robi to samo, a poza tym wczoraj, gdy typ nazwał mnie "je****ą zmywarą" itp. to dostał na 30 minut. 

Napisano (edytowane)

Jako iż dostałaś bana ode mnie to podsyłam ssa jakiego dostałem od gracza:

https://prnt.sc/scsbgn 

Trochę przesadziłaś nie powiem, mogłaś się powstrzymać. 

Cytat

Dobrze wiesz, że robi to samo, a poza tym wczoraj, gdy typ nazwał mnie "je****ą zmywarą" itp. to dostał na 30 minut. 

Bana nie dostał ode mnie jakbym ja to zobaczył to by dostał 3x dłuższego bana :) 

@Rudaaa z/w wtedy miałem, a ten joker czy jak mu tam to nie mój kolega :D 

Dziękuję, pozdrawiam. 

Edytowane przez MARCIN3K
Napisano (edytowane)

A typ, który nazywa mnie "ku***ą" to nie przesadza? Dlaczego Berrserk wypowiada się pod czymś co go nie dotyczy.

Nie widziałeś? A byłeś wtedy na spect, na pewno wiesz o kogo mi chodzi. To chyba Twój kolega JokereQ :)

Pytam tylko dlaczego aż na 3 godziny? Chyba proste, że to reakcja obronna na takie wyzwiska. Jeszcze na nooba, czy tam inne w miarę do przetrawienia wyzwiska to rozumiem, ale nie k***a, dziwka itp. bo takie w moje stronę lecą, a typy dostają bana na 30 minut, czy to jest fair? 

Ile razy można nie reagować na obrażanie. Berrserk ile razy pisał "do garów" itp., jeszcze miał czelność składać podanie o admina. Ile razy były tylko upomnienia dla niego, a nie bany, nie zliczę szczerze mówiąc, a tu raz wrzuci ss-a, gdzie już ciężko nie zareagować w takich sytuacjach i ban na 3h. Super admin z Ciebie, naprawdę. 

@Srelok nie ośmieszaj się. Czytaj ze zrozumieniem, od kiedy się ogarnąłeś, 2 dni ? I chyba przez te 2 dni tylko czekasz, aż w końcu odpowiem komuś na wyzwiska tak jak dzisiaj :) Masz 1/4 banów, które dostałeś, sporo ich brakuje i Ty dobrze o tym wiesz. Ty kulturalny wcale nie jesteś jak sobie to wyobrażasz.

Edytowane przez Rudaaaa
Napisano

Kolejność jest prosta.. ktoś cię obraża podrzucasz ssa do mnie lub do innego adma i ma wtedy to on ma problem nie ty, a co do reakcji obronnej to musisz zrozumieć że są ludzie i są "ludzie", Ci drudzy nie słyną z inteligencji a bardziej ze skrajnej głupoty jak i bycia zwykłym idiotą 

• Weteran MH
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...