Rudaaaa Napisano 7 Maja 2020 #597245 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Twój nick podczas gry: Rudaa Godzina, data zdarzenia: przed chwilą Mapa: de_italy2 STEAM_ID / IP: ' 195.117.30.242 Uzasadnienie: Dostałam bana na 3h za obrazę gracza. Otóż szkoda, że ten co mnie zgłosił to nie był gracz do którego pisałam to po pierwsze, a po drugie, gracz do którego pisałam nazwał mnie "ku***ą", więc mu odpowiedziałam. Marcinek, czekam na screena tego, którego dostałeś od Berrserka Dobrze wiesz, że robi to samo, a poza tym wczoraj, gdy typ nazwał mnie "je****ą zmywarą" itp. to dostał na 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 7 Maja 2020 #597247 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Jako iż dostałaś bana ode mnie to podsyłam ssa jakiego dostałem od gracza: https://prnt.sc/scsbgn Trochę przesadziłaś nie powiem, mogłaś się powstrzymać. Cytat Dobrze wiesz, że robi to samo, a poza tym wczoraj, gdy typ nazwał mnie "je****ą zmywarą" itp. to dostał na 30 minut. Bana nie dostał ode mnie jakbym ja to zobaczył to by dostał 3x dłuższego bana @Rudaaa z/w wtedy miałem, a ten joker czy jak mu tam to nie mój kolega Dziękuję, pozdrawiam. Edytowane 7 Maja 2020 przez MARCIN3K W00mbat i Plosze ! dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 7 Maja 2020 Autor #597248 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) A typ, który nazywa mnie "ku***ą" to nie przesadza? Dlaczego Berrserk wypowiada się pod czymś co go nie dotyczy. Nie widziałeś? A byłeś wtedy na spect, na pewno wiesz o kogo mi chodzi. To chyba Twój kolega JokereQ Pytam tylko dlaczego aż na 3 godziny? Chyba proste, że to reakcja obronna na takie wyzwiska. Jeszcze na nooba, czy tam inne w miarę do przetrawienia wyzwiska to rozumiem, ale nie k***a, dziwka itp. bo takie w moje stronę lecą, a typy dostają bana na 30 minut, czy to jest fair? Ile razy można nie reagować na obrażanie. Berrserk ile razy pisał "do garów" itp., jeszcze miał czelność składać podanie o admina. Ile razy były tylko upomnienia dla niego, a nie bany, nie zliczę szczerze mówiąc, a tu raz wrzuci ss-a, gdzie już ciężko nie zareagować w takich sytuacjach i ban na 3h. Super admin z Ciebie, naprawdę. @Srelok nie ośmieszaj się. Czytaj ze zrozumieniem, od kiedy się ogarnąłeś, 2 dni ? I chyba przez te 2 dni tylko czekasz, aż w końcu odpowiem komuś na wyzwiska tak jak dzisiaj Masz 1/4 banów, które dostałeś, sporo ich brakuje i Ty dobrze o tym wiesz. Ty kulturalny wcale nie jesteś jak sobie to wyobrażasz. Edytowane 7 Maja 2020 przez Rudaaaa MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 7 Maja 2020 #597258 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 29 minut temu, Rudaaaa napisał: Dobrze wiesz, że robi to samo Polecam zajrzeć logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plosze ! Napisano 7 Maja 2020 #597259 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Kolejność jest prosta.. ktoś cię obraża podrzucasz ssa do mnie lub do innego adma i ma wtedy to on ma problem nie ty, a co do reakcji obronnej to musisz zrozumieć że są ludzie i są "ludzie", Ci drudzy nie słyną z inteligencji a bardziej ze skrajnej głupoty jak i bycia zwykłym idiotą MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Maja 2020 #597262 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Myślę że ban pól godziny byłby wystarczający. Z racji że minęła już godzina to daje ub i wracaj do gry. Rudaaaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Maja 2020 #597263 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi