Mr. Amb(r)ozja Napisano 10 Maja 2020 #597606 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Nick: Mr. Amb(r)ozja Wiek: 29 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Za duzo by bylo pisac , byly admin tego serwera Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: ST Dlaczego Ty: Szczerze ? bo czesto wroc bardzo czesto udzielam sie na say admin taka 60tka na serwerze XD a tak na poważnie to mysle ze stanowisko Admina mi sie nalezy i bede pelnił role admina odpowiedzialnie w 100% jak poprzednio . Pierwsze kroki na MH zaczalem ok 5 lat temu i stara "gwardia" to potwierdzi. Nie ma co ukrywac moje gt nie jest tak bogate jak innych graczy ale nie zyjemy tylko w wirtualnym swiecie CS-a kazdy ma rodzine prace dom i inne obowiazki na glowie . Staram sie grac tyle na ile czas mi pozwala , nikogo nie obrazam z nikim nie mam konfliktu wydaje mi sie ze jestem rozpoznawalny na serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Godzina 2/ nie raz wiecej zalezy Kontakt:Wtyczka (zlapiesz mnie na steam ) Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Mr. Amb(r)ozja/80.72.43.106:27027/ Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania !! GumiS1906 i Mil3nka dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 10 Maja 2020 #597619 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 hmm Ja jestem typem człowieka ze każdemu "każdemu" należny się szansa +Mikro +Gt + kojarzę mordę z serva + odpowiednia kultura + Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 10 Maja 2020 #597639 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 trochę słabo na mikro.... (zresztą ja też się nie lubię udzielać zbytnio) delikatny minus na u@ nie kojarzę zgłoszeń .... reszta na + doświadczenie gt kultura Jestem na TAK. I widzimy się na longu... ciach ciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSTO. Napisano 10 Maja 2020 #597642 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Jestem na TAK. Kojarzę Cię z innego serwera [nie było nigdy problemów] + Doświadczenie + Kultura + GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 10 Maja 2020 #597649 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Coś tam słychać na mikro, nick znajomy :) ale stwierdzenie "że admin mi się należy" WTF? Serio uważasz że Admin to jest coś co powinno się należeć? Ja bez zdania. Shock_Therapy, JanNineNineOne i Alcymon dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 10 Maja 2020 #597653 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Kojażę bardziej z lagami, niż ze zgłoszeń na u@ +Kultura +Steam +Wiek - Tak jak kolega Von napisał... 24 minuty temu, VoN napisał: Coś tam słychać na mikro, nick znajomy ale stwierdzenie "że admin mi się należy" WTF? Serio uważasz że Admin to jest coś co powinno się należeć? ?? Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor Napisano 10 Maja 2020 #597661 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Odważne stwierdzenie w podaniu ale jestem za okresem próbnym. Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Maja 2020 #597677 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Należy mi sie admin!:D A mi sie podoba takie twarde podejście. Z godzinkami mogłoby być lepiej, lecz można to poprawić w bardzo szybki sposób. Nie widziałem u Ciebie przejawów negatywnej kultury, myślę że okres próbny by zweryfikował jakim adminem jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 11 Maja 2020 #597746 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Wymogi wstępnie spełnione, ale to nie wszystko czasami. Sam nick znajomy, ale faktycznie rzadko Cię słychać na mikro + nie kojarzę zgłoszeń na u@ Mocne stwierdzenie, że się należy Ja bym powiedział, że raczej trzeba zasłużyć Dlatego, jak dla mnie maks okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanNineNineOne Napisano 12 Maja 2020 #597826 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) Nick kojarzę, nic poza tym. Nie widziałem na Y, nie widziałem na U@ oraz nie słyszałem na majku. Szkoda, że nie mogę napisać niczego więcej. Dnia 10.05.2020 o 21:28, VoN napisał: "że admin mi się należy" WTF? Serio uważasz że Admin to jest coś co powinno się należeć? Ja bez zdania. Podbijam wypowiedź szanowanego przeze mnie VoNjunGinGena. Edytowane 12 Maja 2020 przez JanNineNineOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Maja 2020 #597967 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Należy to się psu miska z wodą ot co Ty dostaniesz samą miskę witamy na pokładzie na czternastodniowym okresie próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Maja 2020 #597968 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi