elo elo 350 Napisano 12 Maja 2020 Premium #597831 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Nick z TS3: elo elo 350 Czas zaistniałej sytuacji: Od kilku dni Opis problemu + ewentualny dowód: No siema, od kilku dni zauważyłem, że tnie mi ts3. Kiedy wciskam binda na mówienie (mam go pod mouse4) to czasem się zacina i albo ts3 nie odpowiada, albo bind nie chce działać, ogólnie to cały klient mi chodzi jakiś zlagowany, nie wiem od czego, czasem w grze jak mi np zetnie cs'a 1,6 to mikro mi chodzi nieprzerwanie + są szumy, tak mi powiedział kolega, nie wiem w czym leży problem, a może ktoś mi pomoże przez ewentualnym reinstalem TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 12 Maja 2020 Donator Premium VIP #597837 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Problem następuje tylko jak używasz klawisza z myszki do mówienia czy cały czas? Instalowałeś coś te kilka dni temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 12 Maja 2020 Premium Autor #597842 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) @Bene Ogółem to ts ma lagi, instalowałem program do modulacji głosu (do trolowania ziomków na innym tsie ) ale go odinstalowalem, bo nie dzialał, może to przez mojego lapka, swoje już ma. @femarix Niestety, mój lapek musi mieć bliskie spotkanie ze ścianą przy najbliższej grze w lola, dalej to samo, ale dzięki Tobie i @Bene za pomoc. Można zamknąć. Edytowane 12 Maja 2020 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 12 Maja 2020 Premium #597845 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Przeinstaluj ts3. Jak nie pomoze to inny komp. Master i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 12 Maja 2020 Donator #597849 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi