elo elo 350 Napisano 12 Maja 2020 #597831 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Nick z TS3: elo elo 350 Czas zaistniałej sytuacji: Od kilku dni Opis problemu + ewentualny dowód: No siema, od kilku dni zauważyłem, że tnie mi ts3. Kiedy wciskam binda na mówienie (mam go pod mouse4) to czasem się zacina i albo ts3 nie odpowiada, albo bind nie chce działać, ogólnie to cały klient mi chodzi jakiś zlagowany, nie wiem od czego, czasem w grze jak mi np zetnie cs'a 1,6 to mikro mi chodzi nieprzerwanie + są szumy, tak mi powiedział kolega, nie wiem w czym leży problem, a może ktoś mi pomoże przez ewentualnym reinstalem TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 12 Maja 2020 #597837 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Problem następuje tylko jak używasz klawisza z myszki do mówienia czy cały czas? Instalowałeś coś te kilka dni temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 12 Maja 2020 Autor #597842 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) @Bene Ogółem to ts ma lagi, instalowałem program do modulacji głosu (do trolowania ziomków na innym tsie ) ale go odinstalowalem, bo nie dzialał, może to przez mojego lapka, swoje już ma. @femarix Niestety, mój lapek musi mieć bliskie spotkanie ze ścianą przy najbliższej grze w lola, dalej to samo, ale dzięki Tobie i @Bene za pomoc. Można zamknąć. Edytowane 12 Maja 2020 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 12 Maja 2020 #597845 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Przeinstaluj ts3. Jak nie pomoze to inny komp. Master i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 12 Maja 2020 #597849 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi