007. Napisano 16 Maja 2020 #598240 Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) Twój nick podczas gry: 007 Godzina, data zdarzenia: nwm z godzinę temu Mapa: zostałem zbanowany na stronie STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 5204262 Uzasadnienie: Siemka, dostałem bana za ab, @Bezzibył reset bansa więc w czym problem? przytłoczyłeś temat ze stycznia nie wiem po co.... Proszę o ub. Perm bez powodu tak naprawde.... @aquax @LOLSON @VisTeR.' @Malu @~Czarna~ Edytowane 17 Maja 2020 przez oo7 Brak odzewu CukierkowyMario i -Damian- dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Maja 2020 #598355 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Nie Ty jesteś od oznaczania to po pierwsze. Dostawałeś bany ze zgłoszeń, które w jakiś sposób omijałeś. Bans faktycznie był czyszczony i nie ma mowy o żadnym aktywnym banie, dodatkowo ban nie był za czity więc myślę, że można w tym wypadku dać te ub skoro x osób też w ten sposób dostało szansę na powrót. Jeśli ktoś ma inne zdanie to proszę bana nałożyć na nowo. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Maja 2020 #598356 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 007., -Damian- i Kula dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi