wandi Napisano 6 Kwietnia 2016 #420424 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 UWAGA!! Ze względów na dużą ilość posiadaczy (za dużą ) hasła rcon, hasła na MIX 1 oraz MIX 2 zostają zmienione. Osoby które są upoważnione do rozdawania hasła to: Proszę także administrację aby nie rozdawała rcona od tak. A jeśli taka konieczność już zajdzie, proszę o wiadomość tutaj. Każda osoba która przekaże komuś rcon'a jest zobowiązana do powiadomienia w tym temacie. Po to aby nie było zamętu i niepotrzebnego zamieszania. Proszę także bez spamu pod tym tematem. I płaczu dlaczego tak a nie inaczej. Wszystko obgadane z @@EvO. Każda osoba z listy posiadaczy hasła, która je "poda dalej" traci te hasło permamentnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Kwietnia 2016 #420425 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Przenoszę, podpinam, poprawiam temat (kolorki) i zapraszam do zapoznania się użytkowników mixowych serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Kwietnia 2016 #420435 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 zapoznałem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Kwietnia 2016 #420437 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ze 30 osób znało obecne hasło i potem grają same osoby, których nie znamy. Dobrze, że został zmieniony. Nie wiem czemu tak, nie wnikam, ale po GT mixowych wpisałbym tam mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Kwietnia 2016 #420439 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Zapoznałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 6 Kwietnia 2016 #420451 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 a co to za kolesiostwo, ja tez chcialbym rcona RELOP dobrze prawi :smutnymis: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor #420452 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ze 30 osób znało obecne hasło i potem grają same osoby, których nie znamy. Dobrze, że został zmieniony. Nie wiem czemu tak, nie wnikam, ale po GT mixowych wpisałbym tam mnie. Nie wpisałem Cię dlatego iż nie grasz od początku, z tymi Panami gram od kiedy @@logiś kupił serwer, na to trzeba Sobie zasłużyć a nie katować MIXY. Rcon za kilka dni zostanie zmieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Kwietnia 2016 #420456 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Dopisuję jełopa @ do listy, gra częściej niż powinien, więc ma prawo do obsługiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 7 Kwietnia 2016 #420652 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 rcon przekazany LOLKOWI @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor #420657 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 @@Master otrzymuje hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Kwietnia 2016 #420660 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Chcialabym byc osoba upowazniona do nowego rcona.Jak wiecie mieszkow gram duzo,a czasem osoba posiadajaca uprawnienia wyjdzie ,a chcemy grac dalej. Od rana jak gram bywa z tym czasem problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor #420663 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Chcialabym byc osoba upowazniona do nowego rcona.Jak wiecie mieszkow gram duzo,a czasem osoba posiadajaca uprawnienia wyjdzie ,a chcemy grac dalej. Od rana jak gram bywa z tym czasem problem. Wystarczy napisać Steam, @@Silverka otrzymuje hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Kwietnia 2016 #420752 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Ze względu na godziny, w których gra najczęściej @napolgwizdka otrzymuje on rcona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
napolgwizdka Napisano 7 Kwietnia 2016 #420785 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Zapoznałem się z zasadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor #421106 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Dodaję @@VINCENTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 8 Kwietnia 2016 #421134 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 dodaj również @@skaj ze względu na częstotliwość gry rcon przekazany. edit/ po uzgodnieniu sprawy z @ i @@SQNFUN rconem dzielę się również z @@v1r00z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor #421254 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Dodajemy @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Kwietnia 2016 #421020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ja chyba nie muszę pisać, że się zapoznałam, bo chyba jest to oczywiste, tym bardziej, że jestem osobą z Administracji. PS. Został ściągnięty mi #URLOP z nicku, także poprawiłam się w liście. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor #421924 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 HASŁO ZOSTAJE ZMIENIONE, I NIKT GO NIE DOSTANIE DO CZASU WYJAŚNIENIA SPRAWY. Ktoś mi powie jakim prawem @ Livio ™ dostał RCONA? Hasło zostaje zmienione, do czasu wyjaśnienia akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 10 Kwietnia 2016 #421549 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Jak dla mnie to nie widzę problemu aby Livio miał rcona i pewnie gdyby się zapytał to sam bym go dał ale fakt że nie po to jest zmieniany - mówione jest aby nie dawać dalej aby jednak dalej tak się działo.. Co prawda rzadko kiedy 2 mixowe są pełne ale sytuacja gdy 10 nieznanych osób gra mieszańca na serwerach MH (na dodatek na innym tsie) mi się nie podoba.. (usuńcie najlepiej ten temat, bo się tylko śmietnik zrobił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 10 Kwietnia 2016 #421938 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nie rozumiem czemu miałby dostać tego rcona jeżeli nigdy go na mixie nie widziałem. Tylko takie spostrzeżenie. @@SQNFUN jakby tak rozdać wszystkim którym się "ufa" to znowu 30 osób by miało. Dawać rcona tym którzy potrzebują i są najczęściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 10 Kwietnia 2016 #421943 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nie rozumiem czemu miałby dostać tego rcona jeżeli nigdy go na mixie nie widziałem. Tylko takie spostrzeżenie. Akurat znam go nie od dziś jak i mu ufam tak więc nie miałbym problemu z powierzeniem mu rcona czego nie można niestety powiedzieć o innych. Z tego tematu zrobił się śmietnik i jeżeli chodzi o mnie to ostatnia moja wypowiedź. EDIT: Dobra, dobrze wiesz że nie o to chodzi... Z tego co wiem Livio pytał się niemal wszystkich którzy go mieli tak więc poniekąd albo mu zależało, a nawet jak nie to zrobił dobre rozpoznanie osób które się złamią - no jednak na taką trafił co niestety potwierdza fakt że rcon zmieniony 3 dni temu już poszedł dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 11 Kwietnia 2016 #417864 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Problem jest taki, że ciężko będzie się dowiedzieć skąd rcon znalazł się w niepowołanych rękach. Apeluję o wstrzymanie się z przekazywaniem rcona dalej, przynajmniej na pewien czas. Trzeba wszystko dogadać na tsie i wtedy wznowić temat.e edit/ dokładnie kajtek, jestem za edit2/ @@Master podpisuję się pod tym, ewentualnie wyjątkowo można ominąć tą regułę w przypadku dłuższego crashu naszego ts'a, chociaż od dawna w sumie nie było jakiś dłuższych problemów, ale lepiej być zabezpieczonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor #417853 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Problem jest taki, że ciężko będzie się dowiedzieć skąd rcon znalazł się w niepowołanych rękach. Apeluję o wstrzymanie się z przekazywaniem rcona dalej, przynajmniej na pewien czas. Trzeba wszystko dogadać na tsie i wtedy wznowić temat. Dokładnie, proponuje mini zebranie posiadaczy rcona,a szczególnie tych którzy moga go podawać dalej. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Kwietnia 2016 #417845 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 jestem za! mozna by tez wprowadzić cos takiego ze kazdy mix rozgrywany na serwerach #1 #2 musi byc powiazany z naszym TS3. spotkałem sie z sytuacją ze serwer mixowy zajęty a lidzi na ts brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi