Skocz do zawartości

Hasło RCON --> MIX1/MIX2, ważna informacja.

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Wszystko śmiga, Cwaniaczek miał pasy do 1s1k, zostały zmienione. Za fałszywe oskarżenia przepraszam z góry. Sobota spotkanie o 19?

Nie wiem czy będę. O 17 mam spotkanie do Bierzmowania, jedno z dwóch najważniejszych, próba generalna itd.

Proponuję godzinę 20-21. :)

Ale cyrk xD

Są dwa mixowe, co Wam z tego, że na jednym gra ktoś obcy, jak jest drugi. Przez Rcona Wam serwera nie ukradną. Dajcie se spokój, było dobrze, to teraz robicie jeszcze większy syf jak był. Zaraz nikt nie będzie miał Rcona i nikt nie będzie grał, do tego dążycie. Teraz jak ktoś będzie chciał wejść i zagrać mixa, to więcej czasu będziesz szukać ludzi z Rconem niż pogra. Brawo.

Ale cyrk xD

Są dwa mixowe, co Wam z tego, że na jednym gra ktoś obcy, jak jest drugi. Przez Rcona Wam serwera nie ukradną. Dajcie se spokój, było dobrze, to teraz robicie jeszcze większy syf jak był. Zaraz nikt nie będzie miał Rcona i nikt nie będzie grał, do tego dążycie. Teraz jak ktoś będzie chciał wejść i zagrać mixa, to więcej czasu będziesz szukać ludzi z Rconem niż pogra. Brawo.

To w takim razie daj mi Twje haslo na STEAM, dam go 30 osobom a Ty nie odczujesz strat, nie grasz mieszków to nie jesteś w temacie, proste c'nie?

To w takim razie daj mi Twje haslo na STEAM, dam go 30 osobom a Ty nie odczujesz strat, nie grasz mieszków to nie jesteś w temacie, proste c'nie?

Groźne dzieci bijom, gram mieszańce, nawet mojego nicku nie znasz ^.^ Porównujesz słonia do myszy. Napisz mi tu dlaczego takie zmiany zrobiliście? Żebyś miał kontrole nad tym co się dzieje? Proszę Cię, zaraz znowu wszyscy będą mieli Rcon.

Groźne dzieci bijom, gram mieszańce, nawet mojego nicku nie znasz ^.^ Porównujesz słonia do myszy. Napisz mi tu dlaczego takie zmiany zrobiliście? Żebyś miał kontrole nad tym co się dzieje? Proszę Cię, zaraz znowu wszyscy będą mieli Rcon.

HMM, może po to aby nieznane Nam osoby (ale Ty pewnie każdego Znasz, skoro mieszasz w opór) nie miały rcona, w takim momencie goście Sobie grają za darmo na serwerze i dalej mogą bez płacenia. Ostatnio połowy osób nie znałem i jak ktoś rzucił komende "rr" poleciało 10 RESETÓW, nie widzisz w tym problemu? Nie dziwię się skoro nie grasz. ;)

HMM, może po to aby nieznane Nam osoby (ale Ty pewnie każdego Znasz, skoro mieszasz w opór) nie miały rcona, w takim momencie goście Sobie grają za darmo na serwerze i dalej mogą bez płacenia. Ostatnio połowy osób nie znałem i jak ktoś rzucił komende "rr" poleciało 10 RESETÓW, nie widzisz w tym problemu? Nie dziwię się skoro nie grasz. ;)

Aaa zapomniałem, że serwer 11 slotowy to majątek, ahh no tak. Pomyśl zanim coś napiszesz, przeczytaj co ja pisałem, prędze czy później i tak znowu będą te osoby miały rcona. Nie będę się kłócił o nie mój serwer. Tylko chciałem zwrócić twoją uwagę na to, że to nie ma sensu. Zrobiliście to, po chwili Livio i pewnie z 10 osób miały rcona. Tak będzie, nie zmienisz tego chodźbyś się zesrał.

Wyobraź sobie kolego, że wczoraj gramy mieszka na 1. mixowym i na dwójce nagle grają mixa osoby całkowicie nam nieznane (może jedna osoba, która jest MINIMALNIE powiązana z mh) :) więc nie wiem o co Ci chodzi ;d zawsze ktoś z rconowców jest, ja osobiście pracuję w godzinach porannych, rzadko się zdarza, że w popołudniowych, więc rcon jest w miarę ogólnodostępny. nie grałem z Tobą mieszka ANI RAZU, a gram codziennie od początku lutego, więc nie wiem po co wtykasz tu swój nos ;).

może problemem jest to, że mieszki staramy się grać w gronie typowo multiheadowym, także osoby praktycznie nie wiążące się z mh, nie powinny mieć dostępu do serwera?

po co ciągłe wchodzenie na 1s1k i resowanie serwera?

Wyobraź sobie kolego, że wczoraj gramy mieszka na 1. mixowym i na dwójce nagle grają mixa osoby całkowicie nam nieznane (może jedna osoba, która jest MINIMALNIE powiązana z mh) :) więc nie wiem o co Ci chodzi ;d zawsze ktoś z rconowców jest, ja osobiście pracuję w godzinach porannych, rzadko się zdarza, że w popołudniowych, więc rcon jest w miarę ogólnodostępny. nie grałem z Tobą mieszka ANI RAZU, a gram codziennie od początku lutego, więc nie wiem po co wtykasz tu swój nos ;).

może problemem jest to, że mieszki staramy się grać w gronie typowo multiheadowym, także osoby praktycznie nie wiążące się z mh, nie powinny mieć dostępu do serwera?

po co ciągłe wchodzenie na 1s1k i resowanie serwera?

Co jeden to lepszy, pisałem wcześniej, czytajcie ze zrozumieniem. Także z Tobą nie grałem mieszańca, ponieważ z Wami nie gram. Czasem wbijemy na serwer mixowy i to tyle. Skąd moi koledzy z Steam mają rcona, nie pytałem i nie zamierzam tego dociekać. Ale mogę się z Tobą założyć, po zmianie hasła i udzieleniu kilku osobą z forum znów je będą mieć. "Wtykam" nos tam gdzie coś mnie tyka, prędzej czy później skuszę się na zagranie mixa/mieszańca, wolę jednak nie czekać na ludzi z rconem. Wasz serwer, wasza decyzja. Jeżeli tak stawiacie sprawę, to nie widzę potrzeby trzymania dwóch takich serwerów. Skoro zazwyczaj "grono mh" gra na jednym z nich. Nie wiem skąd w Was taka agresja, ale przyzwyczajcie się do krytyki.

Ps. Kolegami nie jesteśmy. 

Ciekaw jestem kolego kiedy wbijacie ;d bo jakoś ciężko mi Cię uchwycić :) a bywam wyjątkowo często :D nie chcę mi się rozpisywać tak mocno, po pierwsze właśnie dlatego, że @ CZEŚĆ MÓW MI WIKTOR założył temat, aby uniknąć nieporozumień... wytłumacz mi, po co rcona mają mieć osoby, które grają mieszka raz na tydznień/dwa? zawsze jest ktoś posiadający rcon, kto jest chętny na mieszańca ;) POWTARZAM-gdy jestem przy pc mieszka nie odmówię :) po drugie, jeśli będziesz miał ochotę zagrać mieszka i będzie Ci sprawiał problem fakt braku rcona-zawsze możesz go dostać, wystarczy się skontaktować ;] (steam/pw) przeważnie odpowiedź dostajesz z miejsca... po trzecie, taki ps. kolego :) zalecam słownik wziąć do ręki :*

Śnieg potrafi siedzieć od 10 rano do 4 rano, po za tym na Ts'ie zawsze ktoś jest, zawsze, Wandi, syn i inni.

Ps. Gardze frajerami którzy mają rcona i rozdają go do okoła. Akcja z Liviem powinna wam uświadomić (chociaż ten miał prawo mieć dostęp do niego, gdyby nie zaczął odpie*dalać), że zaufane osoby rozdają rcona jak im się podoba, oczywiście nie wszystkie.

Ja tylko dodam że mixowy #2 który opłacam jest i tak przez większość czasu pusty tak więc postoi jeszcze miesiąc i go nie przedłużam...

EDIT: Właśnie zmieniłem rcona do #2 jak i rozesłałem go do czerwonych oraz : Silverka, śniegu, napolgwizdka, lolek, vincencto, creativ, wandi, danke, v1r00z.

Jak dla mnie serwer można usunąć z listy albo przekazać go na stałe tak jak Consecuente niżej napisał, bo ja już nie chcę brać udziału w tej szopce.

Robicie igły z widły . Były mixowe były pełne . Teraz ktoś dostał rcon obcy , Wandi paucz bo nie może grać i każdy spina. Czy uszkodzili serwer czy banowali , czy oszukiwali ? Wątpie i nie widze . Jak tak się boicie to stwórzcie dział "serwer mixowy" na forum róbrykę gdzie ten "obcy" bedzię mógł napisać temat z prośbą o wyporzyczenie . Na forum są ludzie i Ci co bedą zaufani bedą mogli wypowiedzieć i dać . Problem rozwiązany ? no ba . Tylko pomyślonku . A nie paucze o 10 złoty na miesiąc .

Chcieliscie,by nie podawac rconu-coz ja sie trzymam zasad. Sa jakie sa,beznadziejne,ale na czas gdy sa ...Dwie osoby prosily mnie o rcona,ale dopoki jest ten temat mixa zagrac nie mogly ,dopoki nie poczekali ,az przyjdzie osoba z rconem. Ja sobie zazartowalam troche na sb ,ale naprawde chcieli zagrac mixa i sie wkurzali,bo sa wprowadzone zasady. Przed tym prawdpodobnie i tak sie nie uchroni. Predzej czy pozniej bedzie mialo rcona tyle osob co wczesniej.Jak dostalam dostep do rcona pierwszy raz to tez mi mowiono by nie podawac i nie podawalam tak jak teraz.

Nie wiem czy wy te błędy specjalnie robicie czy nie, ale pójdę w wasze ślady.

Było to jórz wspomniane wyrzej.

Jeśli serwery nalerzom do Wandiego i innych, to proszę ósónoć je z z tabelki na foróm, rzeby nie mylić órzytkownikuw.

Jeśli jednak serwery nalerzom do MG to proszę rozdać rcona tym, ktuży tych serweruw órzywają. Słórzom one hyba do tego, rzeby na nich grać.

Innych opcji nie ma, więc nie wiem po co kolejne spiny.

Proszę

@@aquax

@@Consecuente

@@Malu

@@EvO

o wypowiedzenie się w temacie i zamknięcie go.

Powiem tak: to jest skandal żeby do mnie ludzie wypisywali czy znam rcona bo chcą grać a nikogo z rconem nie ma. Mam nadzieję, że czerwoni wyciągną konsekwencje co do autorów tego pierdolnika z rconem bo to jest po prostu patologia. Mam nadzieję również, że unormują status serwerów - czy są pod flagą MH czy nie, bo w obecnej sytuacji pod nią nie są. Są to prywatne serwery na których prawo do gry mają tylko znajomi właścicieli rcona i serwerów. W dodatku w takim wydaniu nie przynoszą żadnej korzyści dla sieci.

Jak chcecie ogarnąć syf z rconem to ogarnijcie lepiej jego regulamin czyli np. wyznaczanie "kapitana" na mixie czy coś w tym stylu. Komuś zabrakło wyobraźni jak syf ogarnąć i podszedł do tego od d*py strony. Odechciewa się grania mixów.

@@nynek już czerwonych zawołał, więc ja tego robił nie będę ale jestem ciekawy ich opinii. Liczę na to, że opanują ten burdel i wyciągną odpowiednie konsekwencje.

PS. Livio opłacił (nie wiem czy opłaca nadal) serwer i stracił rcona to po prostu beka życia, ciężko nawet skomentować poziom tego zagrania.

EDIT:

postów z ortograficznymi bykami nie czytam, więc sobie daruj swoje wywody. Gratuluję zamieszania z serwerami mixowymi.

PS. Livio opłacił (nie wiem czy opłaca nadal) serwer i stracił rcona to po prostu beka życia, ciężko nawet skomentować poziom tego zagrania.

Też kiedyś wysłałem smsa za dychę (logiś potwierdzi bo wysłałem mu kod), ale po rcona się nie pcham :D

Jak zwykle, najwiecej do powiedzenia mają Ci którzy nie grają mieszków albo jednego pykają w tygodniu...

@@MORAS nie od dziś grasz mieszki, wiesz kto ma rcon'a, wystarczyło do Mnie innych napisać i byś Go otrzymał, @@rDk jakoś potrafił tak zrobić i dostał hasło.

@@Sunn O))) ...beka to jest z Ciebie, szczerze, kochany Livio opłacił, a raczej złożył się na składke na początku istnienia serwera, tak jak Ja, @, czy inni. Więc jakim prawem ma mieć rcon'a i wypisywać go gdzie się da? Wyjdź z tych publików bo widzę, że mixa od mieszańca nierozruzniasz.

I nie pisz na SB, że idziesz zagryźć dawkę gimbazy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...