RYBSON Napisano 23 Maja 2020 #599173 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Data zdarzenia: Dzisiaj Nick gracza: Nie wiem Dowody: S@ w góre zobaczą Świadkowie: - Uzasadnienie: Nie wiem kto to k***a był zostaje mi się tylko domyślać. A więc: Dodałem post z nominacja pana bezziego do hall fo shame za całokształt (nikt mi k***a nie wmówi, że mu się nie należy) I ktoś go ukrył/usunął. Domyślam się kto to był ale to już jest chore. W ch**u mam, czy ten post go uraził czy nie od tego właśnie jest Hall Of Shame żeby się nie pi*******ć w tańcu i pisać czym sobie ta osoba zasłużyła. Żądam żeby mój post został ponownie wyświetlony użytkownikom. @Malu @LOLSON @aquax Edit/ A i zapomniałem dodać proszę żeby temat zamknął tylko ktoś z czerwonych Edytowane 23 Maja 2020 przez RYBSON Reejku, Livio, Clueey i 13 innych dodali reakcje 14 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 23 Maja 2020 #599177 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 kolesiostwo jest i tyle pozdro mordo i jechaneczka dalej ~Czarna~, Rekuseq, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 1 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Maja 2020 #599182 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Usunęłam na prośbę @Bezzi bo poczuł się urażony ot co. Tyle z mojej strony. j4k s!3 gr4, CukierkowyMario i Rekuseq dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Maja 2020 #599186 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 9 minut temu, LOLSON napisał: @~Czarna~ od kiedy za obrazę uznajemy słowo "atencyjny płaczek"? Napiszę do kogoś "cześć" czy coś tam i ktoś napisze, że go to obraża to mam siebie warnować? Czekam na wyjaśnienia czemu ukryłaś jego post. Nie chodziło o słowa a o miejsce w jakim sie to znalazło. Jak dobrze wiesz nie jestem osobą której nikt nie zna, moje zdjęcia na forum są publiczne, co za czym idzie jestem osobą publiczną i nie życzę sobie umieszczania mnie w dziale razem z bydlakiem. Jak rozumiem Lolson chciałbyś sie tam znaleźć i poczuć sie z tym dobrze, pomyśl. Livio, RYBSON, Rekuseq i 5 innych dodali reakcje 3 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi