elo elo 350 Napisano 28 Maja 2020 #599726 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Siema, moją propozycją jest dodanie do VIP'a zestswu do rozbrajania paki, na takim cache_go nie można defa kupić, a często się przydaje. Nie jest to jakiś gamechanger, więc taka luźna propozycja chyba pasuje Pozdrawiam / @-Damian- To co napisałeś to przesada, już widzę 6 skoków na czołgiście, gdzie ta klasa jest przesadzona Edytowane 29 Maja 2020 przez elo elo 350 Kula, Reejku i -Damian- dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 29 Maja 2020 #599830 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Jestem za i jeszcze zaproponuję, żeby dodać jakiś model postaci Vip i żeby osobie, która ma VIPa nie kończył się zapas amunicji tzn. tak, żeby nie trzeba było dokupywać w /sklep A poza tym już kiedyś to proponowałem, ale jeszcze raz zaproponuję, żeby osoba, która posiada Vipa miała 2/3 skoki na każdej klasie. Nie mówcie, że to takie ułatwienie, bo grałem na innych serwerach gdzie takie coś było i nie było żadnego narzekania ze strony innych. Edytowane 29 Maja 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 29 Maja 2020 #599832 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) def jak najbardziej za inne rzeczy na nie sklep sobie mozna zbindowac i sie szybko w miare kupuje magazynek, po cholere 2/3 skoki na kazdej klasie sobie wyhobraz teraz klase z bh przy tych skokach za op. da sie poza tym przezyc bez tego a niektore osoby ktore maja klasy z owymi skokami to zawsze jakos wskakuja tam gdzie nie mozna wiec zeby nie bylo charmideru i nie trzeba bylo banowac osob ktore chca byc dluzej na serwie Edytowane 29 Maja 2020 przez Roy Keane elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuck Yea Napisano 29 Maja 2020 #599840 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 No def na Vip'a byłby dobry ;) Jestem za :D elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 29 Maja 2020 #599850 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Dnia 28.05.2020 o 09:42, elo elo 350 napisał: Siema, moją propozycją jest dodanie do VIP'a zestswu do rozbrajania paki, na takim cache_go nie można defa kupić, a często się przydaje. Nie jest to jakiś gamechanger, więc taka luźna propozycja chyba pasuje Pozdrawiam / @-Damian- To co napisałeś to przesada, już widzę 6 skoków na czołgiście, gdzie ta klasa jest przesadzona Bardziej chodziło mi, że na klasach na, których nie posiada się dodatkowych skoków. A działanie vipa na klasach, które posiadają więcej niż jeden skok po prostu omijałoby je. Odniosłeś się do jednego, a nie tylko o tym pisałem. @Roy Keane Może tak rozwiń bardziej dlaczego na nie elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Czerwca 2020 #601018 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Bądźmy realistami i te skoki to totalnie nie . Co do defa jestem na tak @aquax @SadoS #URLOP @WolfIDraV (raport) ...Temat zamykam, opcja będzie przemyślana podczas zmiany serwera elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 9 Czerwca 2020 #601074 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Jeśli mowa o skokach to one nie sumują się z skokami klasy ale nie jestem za dodaniem ich bo w niektorych klasach ułatwi grę za bardzo. Model VIP'a zbędna opcja po co dodawać model gracza jak nic to nie daje tylko wygląd a do tego trza było by zrobić zabezpieczanie by nie bugowal się model z przebranie wroga. Defa można dodać bez problemu nie jest to jakaś przewaga w grze. Tylko jest jeden mankament jeśli aquax ma .sma vipa bez problemu mogę dodać tego defa ale w innym przypadku vipa trza od nowa pisać. Ostateczne decyzje w tej sprawie zostawiam górze ja jestem tylko od wykonania brudnej roboty. elo elo 350 i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi