Clueey Napisano 9 Czerwca 2020 #601082 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Cześć, Kochani! Dzisiaj przychodzę do Was z kolejną nowinką z mojej strony, z serią "Na Linii Ognia". Pierwszą moją ofiarą jest @aquax, zadałam paru użytkownikom kilka pytań dotyczących Naszego Właściciela, spójrzcie z jakim rezultatem. 1. Co sądzisz o @aquax? 1) Pozytywny gość z głową na karku. 2) @aquax to parówa w skrócie, pojawia się i znika, słyszałem, że jest bardzo potrzebujący i nie ma na kurtkę.3) Dobry gospodarz, trzyma swoje owieczki na mh. 4) Jedna z nielicznych osób na sieci, z którymi się tak dobrze dogaduję.5) Co tu dużo mówić, aquax to naprawdę pozytywna osoba, dobrze zorganizowany z niecodziennymi pomysłami (nie myśli szablonowo)6) Dobry chłopak z niego, można z nim pogadać na wiele tematów. Ma łeb na karku i wie jak robić hajs. 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? 1) Do ostrego cienia mgły!2) Do Boga.3) Pasterz z owieczkami ma łące Pochylnia & MH.4) Do brata, który często Cie denerwuje, ale po chwili dalej go lubisz. 5) Do U-Boota (po niemiecku to okręt podwodny), czyli nie widać go na forum przez kilka miesięcy, a potem nagle się pojawia na kilka dni.6) 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? 1) Tak generalnie to kolor i hajs za premki.2) Jest potężnym właścicielem.3) Lubi pracować do późna i dobrze skończyć robotę.4) Jest bardziej pracowity niż te marudy, którym nic nie pasuje.5) Fakt, że to stworzył te community oraz jakieś podejrzane kontakty z lokalną wytwórnią kiełbas #kmwtw.6) W sumie to chyba to, że jego ZW trwa 3 dni. 4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Właściciel? 1) Osiem na 10. 2) No jeszcze MG nie padło.3) No pewnie, myślenie strategiczno-ekonomiczne o cały Mateuszek. 4) Gdyby tak nie było nie byłoby tego posta jak i reszty forum.5) Forum nie wy*******a się co 2 minuty, zawsze tam gdzieś boską ręką trzyma piecze nad tym co tu sie dzieje, więc tak dobrze wykonuje obowiązki.6) Leci w chu** po całości, a tak serio to bardzo dobrze, bo jednak poświęca bardzo dużo czasu na swoje serwery, nieprzespanych nocy ma pewnie od cholery i o to chodzi, bo to właśnie ciężka praca jest kluczem do sukcesu. 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl, gdy go poznałeś/aś? 1) To on?????2) Bugi na Codzie.3) Całkiem w porządku człowiek, dokładnie już nie pamiętam. 4) Ciężko powiedzieć, bo było to 7 lat temu, a wtedy człowiek inaczej myślał niż teraz. Nie pamiętam.5) "japier***e, jaki on niski"6) W porządku gość, który zna się na rzeczy, ale i też potrafi się pośmiać jak każda normalna osoba. 6. Jaka jest jego największa wada? 1) Wzroku: Ciągle myli się przy wypłacie za moją robotę.2) Zawsze dostępny.3) Zbyt duże skupianie się na jednym czasem.4) Często myśli jak Janusz.5) Uwielbia piwo Vip z Biedronki.6) Spóźnialski gość 7. Jaka jest jego największa zaleta? 1) Czasem nawet odpisze. xD2) Jest bardzo skromny.3) Zjednywanie sobie ludzi.4) Często myśli jak Janusz i pokazuje nam, że myślał dobrze i osiąga sukces.5) Uwielbia piwo Vip z Biedronki.6) Jest zawzięty i ciężko pracuje na swoje lepsze życie. 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? 1) Jak była taka co wbijała pauzę na kilka dni to własnie ta. 2) Wiedźminem, bo grosza daj aquaxowi sakiewką potrząśnij - oczywiście nie jestem autorem tych słów.3) Jakiś dowódca.4) Ninja z Metin2 bo podobny: 5) Jonathan Irons z Call of Duty Advanced Warfare.6) - 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? 1) ZW.2) Że ma brata wieśniaka.3) Uporczywość.4) Ma miękką du**ę i za bardzo ufa ludziom.5) W sumie to nic, nie kojarzę aby aquax mnie jakkolwiek denerwował czy to swoim zachowaniem czy swoimi pomysłami.6) - 10. Opisz go jednym słowem. 1) ZW2) ZW3) Mateuszek4) aquamen5) Zniknął6) ZW Dziękuję wszystkim osobom, które odpisały na moją wiadomość i udzieliły odpowiedzi, to właśnie dzięki Wam mogę tworzyć takie nowinki w redakcji! Shezo, Swirusek, M@R!O i 13 innych dodali reakcje 13 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 9 Czerwca 2020 #601088 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Jak zwykle na medal. Fajna lekturka. Clueey i Bene dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 9 Czerwca 2020 #601111 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Do kolacji fajne, pozdrawiam cieplutko z aureoxem który zabrał mi 9zł na lizaki Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 9 Czerwca 2020 #601114 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Więcej takich nowinek Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shezo Napisano 9 Czerwca 2020 #601125 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Ciekawa seria, wykonanie jeszcze lepsze. Tak tak byczq +1 Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 9 Czerwca 2020 #601129 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Widziałam coś w tym stylu już, ogólnie fajna sprawa. Dobre wykonanie, fajne odpowiedzi innych, no i o to chodzi. Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 9 Czerwca 2020 #601132 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 Opinie jednego użytkownika bardzo mnie urzekły. Oczywiście wszystko na +, coś nowego Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 10 Czerwca 2020 #601166 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 10 godzin temu, Born napisał: Opinie jednego użytkownika bardzo mnie urzekły. Oczywiście wszystko na +, coś nowego wlasnie sie zastanawiam ktore to twoje ty moj przystojniaku radomski fajnie to wyszlo, czekam na wiecej Born i Clueey dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi