SzatanPicolo 114 Napisano 30 Czerwca 2020 Witam po tej długoletniej przerwie Zmieniłem nick więc może ktoś mnie kojarzy Raczej w cs`a przestałem grać ale na forum może znowu zrobię się aktywny. Em to tak dla regulaminu - Jestem Kacper, mieszkam na Śląsku i w zasadzie interesuje się tylko znalezieniem wreszcie jakiejś fajnej pracy ;D Czekam na nowego Jaila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 505 Napisano 30 Czerwca 2020 Siemka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 759 Napisano 30 Czerwca 2020 Na jaila to raczej się nie doczekamy :p Hejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Missia 3 368 Napisano 30 Czerwca 2020 Witamy ponownie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 860 Napisano 30 Czerwca 2020 Hejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozytywny.exe 1 826 Napisano 30 Czerwca 2020 Siemson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vosik 37 Napisano 1 Lipca 2020 Witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aitler 337 Napisano 1 Lipca 2020 elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 428 Napisano 6 Lipca 2020 Siemka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach