StiCo Napisano 5 Lipca 2020 #603236 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Nick: StiCo Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie spore miedzy innymi admin na cod mod prawie 4 lata oraz kilka innych na np JB only dd2 itp itd gdzieś z 7/8 lat doświadczenia wychodzi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Ale musiałbym sobie przypomnieć komendy bo 2 lata nie miałem admina. Staż w CS-sie: 2008/09 nie pamiętam dokładnie, a może i wcześniej. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę, że mam spory bagaż doświadczeń jeśli chodzi o cs 1.6 oraz cod mod. Jak wiadomo mamy wakacje więc coraz więcej osób zawita na serwer. Ďodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się sporo grać ale wiadomo każdy ma też życie prywatne, aktualnie mam pracę i czasami jestem zbyt zmęczony na grę ale staram się być aktywny i te minimum 2/3 godzinki zagrać. Kontakt: Pw forum. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/StiCo/80.72.43.106:27022/ Aitler i 007. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Lipca 2020 #603239 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Jestem na NIE. Wszystkie wymogi spełniasz ale gt to masz tragiczne, jak je poprawisz zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 5 Lipca 2020 #603242 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Czekaj, czekaj, masz rozegrane 30h na serwerze i składasz podanie? Na NIE Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 5 Lipca 2020 #603245 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Sory mordo jestem na nie Wszystkie wymogi spełniasz ale pograj dłużej na serwerze daj się poznać i gt takie +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarryBotki Napisano 5 Lipca 2020 #603246 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) sory mordo ale to samo co kolega u góry wymogi spełniasz wszystko jest git .. ale pograj więcej i zmienię decyzje na ten moment. Jestem Na Nie Pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2020 przez CarryBotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiCo Napisano 5 Lipca 2020 Autor #603251 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Prosiłbym o zamknięcie podania osoby które wypowiedziały się wyżej mają racje za krótko gram. Pogram z wami dłużej lepiej was poznam i dopiero później napiszę podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 5 Lipca 2020 #603266 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Rzeczywiście wymogi spełniasz, ale na 400 jest sporo stałych i aktywnych graczy, których trzeba do siebie przekonać. Na razie podanie odrzucam, ale jeśli wszystko będzie wyglądać tak, jak należy to wydaje mi się, że przy następnym podejściu nie będzie problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 5 Lipca 2020 #603267 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi