Aitler Napisano 8 Lipca 2020 #603537 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Aitler Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-sie: odliczając przerwy z 7 lat będzie Steam / NonSteam: STEAM_0:1:551334192 Dlaczego Ty: lato, różnie bywa z adminami (co jest jak najbardziej zrozumiałe) a odpałów ostatnio biega całkiem sporo, poza tym chcę spróbować czegoś nowego Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, czasem wcale, a czasem po 13h Kontakt: steam, forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Aitler/80.72.43.106:27022/ ostatnio z nudy grywam na dwóch nickach, więc dwa linki https://cache.gametracker.com/player/Dumajacy nocami/80.72.43.106:27022/ @pemeqq mam skłonność do mówienia co myślę :v ale wiadomo, że od admina wymaga się więcej w tej kwestii :3 Edytowane 9 Lipca 2020 przez Aitler elo elo 350 i urlopowy pemeq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Lipca 2020 #603538 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 8 minut temu, Aitler napisał: Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Playdemo XDD Chłop ma za dużo czasu wolnego, skoro napieprzał 13 godzin dziennie, brak życia to u niego codzienność XD Uczył się amxx od mistrza (Tu pozdrawiam siebie) Steama ma, co jest niecodziennym widokiem, tak jak widok admina na serwie monkaS Można się z nim i niego pośmiać, chłopak na + (tylko hookować threshem nie umie) Na tak, pozdro! Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 9 Lipca 2020 #603545 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Oczywiście wszystko spełnia co potrzebne, a przyda się kolejna osoba jako admin, więc jestem jak najbardziej za tym, żeby adminowal. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 9 Lipca 2020 #603561 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Wszystko pięknie ładnie jestem oczywiście na tak lecz mordo pamiętaj, postaraj się panować nad emocjami i nie wyzywaj nikogo musisz być neutralny hah bo była taka sytuacja jak wyzywałes np. mnie hah. Tak czy siak jestem na tak każdemu szansa się należy. Pozdrawiam pemeq-u Aitler i Wredzioszek. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
007. Napisano 9 Lipca 2020 #603567 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Wiek + Staż + Steam + Dobra morda + GT + Na tak Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beppe123 Napisano 9 Lipca 2020 #603569 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 (edytowane) ??? Wiek + Staż + GT + Steam + Dużo gra i zawsze jest na serwie + Pomocny + Dobra mordka + Edytowane 9 Lipca 2020 przez beppe123 Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 9 Lipca 2020 #603573 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Jestem na Tak, wymogi spełniasz czemu by nie Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 9 Lipca 2020 #603589 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Wiek + Staż + Steam + GT + Jestem na TAK !!! W końcu nie będzie mi pisał " Złote usta Cracovii" trzeba typa podpierdzielić i nie będę musiał tych skarg pisać xDDD Pamiętaj tylko coś wywiniesz to "Złote usta Cracovii" będą pierwsze które Cię podpierdzielą xD Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Lipca 2020 #603600 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Zdecydowanie przyda się ktoś ze sporą aktywnością, a do tego wszystkie pozostałe wymagania na poziomie. Witamy w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Lipca 2020 #603601 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi