Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Aitler 
Doświadczenie (w byciu adminem): brak
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6
Staż w CS-sie: odliczając przerwy z 7 lat będzie
Steam / NonSteam: STEAM_0:1:551334192
Dlaczego Ty: lato, różnie bywa z adminami (co jest jak najbardziej zrozumiałe) a odpałów ostatnio biega całkiem sporo, poza tym chcę spróbować czegoś nowego
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, czasem wcale, a czasem po 13h 
Kontakt: steam, forum
Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Aitler/80.72.43.106:27022/ 
ostatnio z nudy grywam na dwóch nickach, więc dwa linki https://cache.gametracker.com/player/Dumajacy nocami/80.72.43.106:27022/ 

@pemeqq mam skłonność do mówienia co myślę :v ale wiadomo, że od admina wymaga się więcej w tej kwestii :3

Edytowane przez Aitler
Napisano
8 minut temu, Aitler napisał:

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6

Playdemo XDD

Chłop ma za dużo czasu wolnego, skoro napieprzał 13 godzin dziennie, brak życia to u niego codzienność XD

Uczył się amxx od mistrza (Tu pozdrawiam siebie) :evilkappa:

Steama ma, co jest niecodziennym widokiem, tak jak widok admina na serwie monkaS

Można się z nim i niego pośmiać, chłopak na + (tylko hookować threshem nie umie)

Na tak, pozdro!

Napisano

Wszystko pięknie ładnie jestem oczywiście na tak lecz  mordo pamiętaj, postaraj się panować nad emocjami i nie wyzywaj nikogo musisz być neutralny hah bo była taka sytuacja jak wyzywałes np. mnie hah. Tak czy siak jestem na tak każdemu szansa się należy. Pozdrawiam pemeq-u <3

Napisano

Wiek +

Staż +

Steam +

GT +  

Jestem na TAK !!! W końcu nie będzie mi pisał " Złote usta Cracovii" trzeba typa podpierdzielić i nie będę musiał tych skarg pisać xDDD Pamiętaj tylko coś wywiniesz to "Złote usta Cracovii" będą pierwsze które Cię podpierdzielą xD

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...