O*xio Napisano 11 Sierpnia 2020 #605789 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Dwie na sobie ,trzecia nie gdzie to w regulaminie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 11 Sierpnia 2020 #605792 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Wiadomo mi tyle że przydała by się aktualizacja regulaminu dal takich niepojętych osób jaką jesteś ty @O*xio Po za tym ty piszesz odwołanie od bana czy skragę na admina ? - Z czego co mnie wiadomo to na serwerze mogą być 2 miny na sobie 3 już raczej odpada chyba że te dwie postawisz w nie dozwolonym miejscu np szyb , drabina , w drzwiach , itd. - Widać że cały czas tak stawiasz miny więc lepiej zmień tą klasę którą grasz - saper za ciężki ? Czytałem X czasu temu a co do regulamin to zapraszam do przeczytania również . = regulamin forum @Aitler proszę wytłumacz panu , ja się nie będę z nim kłócił , Ten temat powoli idzie w kłótnię @Max Bugs @Born co o tym sądzicie ? Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez CukierkowyMario Dopiska (*_*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor #605794 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez O*xio Chłopie nie kumasz punkt regulaminu ,mina na minie punkt 8 regulaminu, co on pi*****i dwie tak , trzy nie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 11 Sierpnia 2020 #605803 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) 8. Miny, Pułapki, Repliki- nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylniach i wzniesieniach. Nie stawiamy min 1 na 2 w wąskich przejściach. Również nie stawiamy truki truciciela na BS oraz przy Hostach i nie bygujemy jej stawiając w ostaniej sekundzie rundy na respie wroga (Zabijając graczy , gdy rozpocznie się runda.) No to jak Ci pisze że nawet jedna na drugiej nie może być postawiona , to chyba tym bardziej trzy na sobie nie mogą być postawione.... W sumie możesz napisać odwołanie od bana i admin będzie musiał dowody przedstawić na twoją winę i jak będziesz niewinny to dostaniesz UB Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez F4N4TYK Kula, CukierkowyMario i Aitler dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 12 Sierpnia 2020 #605816 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Najlepiej nie graj saperem i problem zostanie rozwiązany. Dwie miny na sobie możesz postawić w miejscu gdzie jest duża przestrzeń np. long na de_dust2, a np. w anarchii już nie, bo to już jest mała przestrzeń. 3 min w zasadzie niby nie można choć tam nic nie jest wspomniane, że nie można chyba, że się mylę. W ogóle po co kłaść dwie czy też dwie miny na siebie jak to jest bezsensu jak ma ktoś zginąć to i tak zginie, a to marnotrawstwo min. @O*xio Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor #606039 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:24, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Właśnie dostaję bana mina na minie nie w w takich miejscach jak w regulaminie, dostałem wypowiedż jednego z administratorów jedna na drugiej tak trzecia nie, gdzie to napisane, przytaczam punkt regulaminu nr 8, ja dostaję bany jak tylko położę mina na minie nie w ciasnych miejscach i tpd. za to że postawiłem , może się wypowiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor #606045 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 22:01, F4N4TYK napisał: 8. Miny, Pułapki, Repliki- nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylniach i wzniesieniach. Nie stawiamy min 1 na 2 w wąskich przejściach. Również nie stawiamy truki truciciela na BS oraz przy Hostach i nie bygujemy jej stawiając w ostaniej sekundzie rundy na respie wroga (Zabijając graczy , gdy rozpocznie się runda.) No to jak Ci pisze że nawet jedna na drugiej nie może być postawiona , to chyba tym bardziej trzy na sobie nie mogą być postawione.... W sumie możesz napisać odwołanie od bana i admin będzie musiał dowody przedstawić na twoją winę i jak będziesz niewinny to dostaniesz UB Czy ty w ogóle czytałeś ten regulamin , ten punkt regulaminu nr 8, chcę wiedzieć czy można mina na minie i punkt regulamin, krótka piłka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 15 Sierpnia 2020 #606046 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 Prosiłbym żebys jaśniej określił swój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606105 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:24, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Wiadomo mi tyle że przydała by się aktualizacja regulaminu dal takich niepojętych osób jaką jesteś ty @O*xio Po za tym ty piszesz odwołanie od bana czy skragę na admina ? - Z czego co mnie wiadomo to na serwerze mogą być 2 miny na sobie 3 już raczej odpada chyba że te dwie postawisz w nie dozwolonym miejscu np szyb , drabina , w drzwiach , itd. - Widać że cały czas tak stawiasz miny więc lepiej zmień tą klasę którą grasz - saper za ciężki ? Co ty pierdzielisz, regulamin czytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606106 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:24, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Wiadomo mi tyle że przydała by się aktualizacja regulaminu dal takich niepojętych osób jaką jesteś ty @O*xio Po za tym ty piszesz odwołanie od bana czy skragę na admina ? - Z czego co mnie wiadomo to na serwerze mogą być 2 miny na sobie 3 już raczej odpada chyba że te dwie postawisz w nie dozwolonym miejscu np szyb , drabina , w drzwiach , itd. - Widać że cały czas tak stawiasz miny więc lepiej zmień tą klasę którą grasz - saper za ciężki ? Co ty pierdzielisz czytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606111 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:24, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Wiadomo mi tyle że przydała by się aktualizacja regulaminu dal takich niepojętych osób jaką jesteś ty @O*xio Po za tym ty piszesz odwołanie od bana czy skragę na admina ? - Z czego co mnie wiadomo to na serwerze mogą być 2 miny na sobie 3 już raczej odpada chyba że te dwie postawisz w nie dozwolonym miejscu np szyb , drabina , w drzwiach , itd. - Widać że cały czas tak stawiasz miny więc lepiej zmień tą klasę którą grasz - saper za ciężki ? Czytałem X czasu temu a co do regulamin to zapraszam do przeczytania również . = regulamin forum Fanatyk czy ty masz pojecie o regulaminie myślę że nie, 1 na drugiej tak a 3 nie, gdzie to w regulaminie, błażnisz się, kolejny raz piszę w ciasnych miejscach tak jest w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606112 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 12.08.2020 o 03:34, -Damian- napisał: Najlepiej nie graj saperem i problem zostanie rozwiązany. Dwie miny na sobie możesz postawić w miejscu gdzie jest duża przestrzeń np. long na de_dust2, a np. w anarchii już nie, bo to już jest mała przestrzeń. 3 min w zasadzie niby nie można choć tam nic nie jest wspomniane, że nie można chyba, że się mylę. W ogóle po co kłaść dwie czy też dwie miny na siebie jak to jest bezsensu jak ma ktoś zginąć to i tak zginie, a to marnotrawstwo min. @O*xio Ty mi nie radż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606114 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:24, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Wiadomo mi tyle że przydała by się aktualizacja regulaminu dal takich niepojętych osób jaką jesteś ty @O*xio Po za tym ty piszesz odwołanie od bana czy skragę na admina ? - Z czego co mnie wiadomo to na serwerze mogą być 2 miny na sobie 3 już raczej odpada chyba że te dwie postawisz w nie dozwolonym miejscu np szyb , drabina , w drzwiach , itd. - Widać że cały czas tak stawiasz miny więc lepiej zmień tą klasę którą grasz - saper za ciężki ? Czytałem X czasu temu a co do regulamin to zapraszam do przeczytania również . = regulamin forum @Aitler proszę wytłumacz panu , ja się nie będę z nim kłócił , Ten temat powoli idzie w kłótnię Pytam o regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606115 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 W dniu 11.08.2020 o 20:24, CukierkowyMario napisał: XD , ale jak byś rozwinął bardziej ten temat , bo jak na razie to nie widzę dokładnie o co ci chodzi Poprawa mnie ktoś jak się mylę i czy mogę pisać do tego tematu to też napiszcie , mógł byś edytować temat "edytuj" oraz nadal nie wiem o czym piszesz .@F4N4TYK ty to jak encyklopedia normalnie Wiadomo mi tyle że przydała by się aktualizacja regulaminu dal takich niepojętych osób jaką jesteś ty @O*xio Po za tym ty piszesz odwołanie od bana czy skragę na admina ? - Z czego co mnie wiadomo to na serwerze mogą być 2 miny na sobie 3 już raczej odpada chyba że te dwie postawisz w nie dozwolonym miejscu np szyb , drabina , w drzwiach , itd. - Widać że cały czas tak stawiasz miny więc lepiej zmień tą klasę którą grasz - saper za ciężki ? Czytałem X czasu temu a co do regulamin to zapraszam do przeczytania również . = regulamin forum @Aitler proszę wytłumacz panu , ja się nie będę z nim kłócił , Ten temat powoli idzie w kłótnię Nie ma klutni proste pytania , na kture nie macie odpowiedzi 007., Don Mateuko i klqs dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Sierpnia 2020 #606123 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Więcej postów nie mogłeś najebać i zrobić takiego syfu? Dostajesz 1 punkt ostrzeżenia na swoje konto za spam. (6 wiadomości pod rząd, 8 w 1 temacie) Personalnie uważam, że nie ma wzmianki o tym w regulaminie, więc nie powinno być to karalne. Temat zamykam, żeby nie było spamu. Wypowie się tutaj w wolnej chwili i decyzje pozostawi @NumberOne #URLOP. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Sierpnia 2020 #606173 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Przewinienia nieuwzględnione regulaminem, ale które utrudniają grę innym graczom, mogą być ukarane według uznania admina. Jest tak głównie dlatego, że często nie da się przewidzieć wszystkich możliwych zachowań, a w danym momencie pojawi się coś, co rzeczywiście znacząco wpływa na komfort rozgrywki i admin musi na takie sytuacje reagować. W tym wypadku jest to dość niejasna sytuacja, więc bany, wydają mi się niesłuszne. Nie będę wyciągać konsekwencji, ale prosiłbym adminów o bardziej precyzyjne powody banów, a w przypadku braku pewności, kontakt ze mną. O*xio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi