Don Matelko 759 Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Jakie według Ciebie jest najpiękniejsze miasto w Polsce? Uwaga, uwaga! Z racji tego iż przekroczyliśmy pytnie dnia z numerkiem 500 mam dla Was coś specjalnego. Nie było jakiegoś pytania, a chciałbyś/abyś aby się pojawiło? Wystarczy, że napiszesz do mnie na PW, a ja postaram się je ulokować w odpowiednim pytanku dnia! W niedalekiej przyszłości przygotowałem dla Was coś jeszcze, ale póki co szczegółów nie zdradzam. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Pyrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vertisek 355 Napisano 24 Sierpnia 2020 Wrocław ✌️ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 3 871 Napisano 24 Sierpnia 2020 Kraków 1 Max dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Missia 3 368 Napisano 24 Sierpnia 2020 Według mnie Gdańsk bo to miasto znam najlepiej i jest naprawdę przepięknym miejscem Chociaż Warszawka też wizualnie mi się podobała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 430 Napisano 24 Sierpnia 2020 Moje miasto nocą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 24 Sierpnia 2020 Berlin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aitler 338 Napisano 24 Sierpnia 2020 Wrocław Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 875 Napisano 24 Sierpnia 2020 @LuckyLoser Berlin jest w PL? XDDD Rzeszów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Damian- 127 Napisano 24 Sierpnia 2020 Solec nad Wisłą, w sumie jeszcze nie jest miastem, ale od 1 stycznia będzie miało prawa miejskie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 432 Napisano 24 Sierpnia 2020 Radom w nowiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach