Don Mateuko Napisano 20 Listopada 2020 #612354 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Witam w kolejnym wydaniu "Na Linii Ognia". Ponownie atakowany będzie mieszany z błotem, ale spokojnie, pojawią się również i dobre aspekty Podpalonym w tym wydaniu został @SadoS. Zapraszam do sprawdzenia, co sądzą o nim użytkownicy naszego forum! 1. Co sądzisz o @SadoS? Dobry chłopina, tylko jak by pił ciut mniej Największy bot na mh Zaskakująco porządny człowiek, na którego zawsze można liczyć Dobry świrek z naszej ekipy Dobra morda, pozytywny gość2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? Do wszystkiego czym da się najebać Człowiek lasu (@femarix wie o co chodzi xD) Do rozbitej butelki - niby błyszczy, ale jednak może zrobić krzywdę XD Żółwia Do takiego pijanego mistrza kung-fu, tylko z kung-fu nie ma nic wspólnego 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? Że jak już coś mówi, to wie o czym mówi Tatuaże Kolor Swój chłop, zawsze w zasięgu do pomocy i ma swój styl Ilość alkoholu, jaką on może przyjąć4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Super Admin? Nie Pewnie że tak, nie mam całego pola widzenia ale zawsze gdzieś go widzę aktywnego Oczywiście Czasem może się wydawać, że nie do końca, ale prawda jest taka, że ma wiedzę i zawsze robi robotę jak należy Nope, jest ch****y5. Jaka byłą Twoja pierwsza myśl gdy go poznałeś/poznałaś? W zasadzie to się ucieszyłem i tyle A więc to on No bot Oj nie pamiętam, ale na pewno pozytywna Że już go kiedyś poznałem, może dlatego, że wcześniej na sieci był ktoś, kto z głosu był do niego bardzo podobny6. Jaka jest jego największa wada? Śmiech Chyba brak odpowiedzialności po alkoholu Pochodzi z Podlasia xd Trolluje w Among Us Ciężko wybrać7. Jaka jest jego największa zaleta? Dystans do siebie Będąc najebanym i tak jest w stanie się zachować jakby nic nie pił Ranga Słowność i rzetelność Wszechstronne ogarnianie różnych tematów i pewność siebie w podejmowaniu decyzji8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką by był według Ciebie? Mario Doom slayer, elegancko mu idzie wycinanie w pień wszystkiego co złe Nie mam pojęcia xd Miller z Arma 3 Ork z metina 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? Nie wiem czy kiedykolwiek mnie wyprowadził z równowagi, więc nie ma takiej rzeczy Wiele rzeczy, które zostawię tylko dla siebie Kolor rangi W sumie to nic Pytanie zbyt zbliżone do 6 10. Opisz go jednym słowem. Bimbrownik hój Ktopytał Sados SadłoS Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział, to Wy się przykładacie do takiej rozrywki na forum Max, SadoS, kameleonn i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 20 Listopada 2020 #612355 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Fajna robota, +1 za pracę Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Listopada 2020 #612359 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 pozdrawiam wszystkich polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Listopada 2020 #612376 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 1 godzinę temu, SadoS napisał: pozdrawiam wszystkich polaków dzięki serdeczne za pozdrowienia i równiez przesyłam słoneczne pozdrowienia! SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Listopada 2020 #612378 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 haahah, elegancko mordo, pojechałeś po bandzie XD SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 21 Listopada 2020 #612393 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Ciekawe, ciekawe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 21 Listopada 2020 #612411 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 dzieki za porzdrowienia fajna przejrzysta robota plusk leci Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrillex Napisano 21 Listopada 2020 #612423 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Roz**bał. "Pochodzi z Podlasia" xd Spoczko wyszło oby tak dalej. :d Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi