Don Mateuko Napisano 9 Grudnia 2020 #613782 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Dlaczego tak skoro nie? Wyniki z wczorajszego konkursu, pojawią się w nowym poście, proszę o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 9 Grudnia 2020 #613783 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Don Matelko napisał: Dlaczego tak skoro nie? Sory, ale co to za pytanie wg? XD Mogłeś o cp2077 dać coś, co do pytania: Nie wiem @Don Matelko luzik Edytowane 9 Grudnia 2020 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 9 Grudnia 2020 #613784 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Jak to mówi klasyk - Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 9 Grudnia 2020 #613785 Weteran MH Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 tak to tak nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 9 Grudnia 2020 #613789 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 kopa ma ta kawa czy kawa ma ta kopa Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 9 Grudnia 2020 #613799 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 ?ein oroks kat ogezcald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 9 Grudnia 2020 #613800 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Bo trzeba postawic na swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 9 Grudnia 2020 #613802 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że niedobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm… Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo: ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro… kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić… doć… marchew. Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrillex Napisano 9 Grudnia 2020 #613804 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Częste odpowiedzi kobiet. "Bo tak", "bo nie" xd @Werid *-* W końcu jakaś panienka się do tego przyznaje. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Skrillex Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 9 Grudnia 2020 #613808 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 53 minuty temu, Skrillex napisał: Częste odpowiedzi kobiet. "Bo tak", "bo nie" xd Zgadzam się z Panem wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 9 Grudnia 2020 #613826 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 "Dlaczego tak skoro nie? " *rozkminy pemqa nie polecam* Jeżeli tak to tak naprawdę nie czyli nie to tak chyba ale tak to nie a nie to tak naprawdę nie czyli wychodzi na to że obie odpowiedzi są poprawne bo jeżeli tak jest złą odpowiedzią to nie musi być poprawną odpowiedzią a jeżeli tak to jest nie to nie to nie a tak to nie ez? Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi