Don Mateuko Napisano 17 Grudnia 2020 #614476 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Cyberpunk 2077 - sztos, bo to Cyberpunk, czy kaszana, bo dużo niedociągnięć? Z chęcią poznam Wasze opinie. LuckyLoser dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 17 Grudnia 2020 #614479 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 wg mnie gra jak każda inna tylko mocno wypromowana, a te niedociągnięcia jak był tyle razy termin wydania przesuwany to też takie lekkie nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 17 Grudnia 2020 #614482 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nie grałem i poki co nie mam zamiaru wiec nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 17 Grudnia 2020 #614484 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Giera doj3bana, fabuła wciąga jak @aquax haracze z premek, w uj misji, wybór broni, wybór biochipów i różnyyyych rzeczy, ulepszenia broni, atutów i umiejętności postaci, samo tworzenie jej mi przynajmmiej zajęło z 15 minut. Co do tycb pseudo bugów, bugi były, są i będą w świecie gier i tego się nie zmieni, ale wczoraj przez to gre musialem zresetować :c Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 17 Grudnia 2020 #614487 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Budowali hype na gierke - spoko, kazdy tak robi W pewnym momencie przypominalo to No Man's Sky - juz nie spoko bo kazdy wie jak to sie skonczylo (szczegolnie przy wydaniu gry) W momencie wydania gry - gierka o dziwo grywalna tyle ze bugow wiecej niz przy premierze wiedzmina 3 Jesli beda na biezaco wydawac aktualizacje poprawiajace: a) wydajnosc na gorszym sprzecie (aktualnie na i7-6700k procku i rtx 2080ti gierka kazdemu chodzi stabilnie w 60 fps na ultra) b) poprawia bledy ktore ludzie im zglaszaja c) rozwina watki poboczne jak i beda dodawac nowy content To gierka moze byc naprawde dobra, osobiscie w nia nie zagram bo oprocz naprawde dobrej muzyki i w miare ok wygladajacego swiata, ta gra mnie jakos nie pociaga. Pewnie obejrze jakis longrun na YT wiec bede wiedzial o czym jest Cyberpunk 2077 Pozdro z fartem @Ripton to pies Ripton i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 17 Grudnia 2020 #614488 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 nie miałem okazji grać w grę ale jak oglądałem ją na youtube to mało mnie kręci i wątpię że moja opinia się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 17 Grudnia 2020 #614490 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Przeszedłem już całą gre i mi osobiście nie zdarzył się ani jeden bug więc gierka jak najbardziej 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 17 Grudnia 2020 #614493 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nie wiem, nie grałem i grał nie będę. Lepiej pograć w CS 1.6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Grudnia 2020 #614502 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Gra trochę przehypowana. Po samej premierze na youtube nastał wysyp filmików z bugami, a najbardziej dostało się konsolowcom. Złego słowa nie można powiedzieć o samej fabule czy gameplay'u, jednak po tylu latach gracze wymagali czegoś więcej - szczególnie by gra była bardziej kompatybilna. Miejmy nadzieję, że łatki załatwią sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi