Kain Napisano 27 Grudnia 2020 #615335 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Data zdarzenia:26.12-27.12 Nick gracza: Czarna Dowody: Świadkowie: wszyscy którzy wypowiadali się w temacie Uzasadnienie: Czarna widzę czuje się nietykalna. Sama nakłada ostrzeżenia a gdy ktoś się odwoła natychmiast zamyka temat w uzasadnieniu pisząc, że Ona edytuje swoje wypowiedzi. A w tym samym temacie za który nakłada ostrzeżenie sama wypowiada się 3 razy bez edytowania. Jej wypowiedzi są niejasne i prowokują spam. Sama zamyka temat jednocześnie się w nim usprawiedliwiając licząc, że nikt nie zajrzy do tematu, którego dotyczy nałożone ostrzeżenie. I ma rację bo każdy olewa, uzasadnienie jest i na tym koniec. Liczę, że @aquax wreszcie zainteresuje się tym co się tu dzieje bo Czarna wykończy nie tylko ODD@ ale i całą sieć. Wszystko zaczęło się od tematu założonego przez @sypkilopez "Zmiany" gdzie nasze wypowiedzi jako stałych bywalców serwera są nie na rączkę dla Czarnej. Poznałem ją dobrze i gdy tylko moje zdanie stało się dla niej nie na rączkę w drodze manipulacji innymi osobami pozbyła się mnie ze swej drogi po trupach. Olewam to, nie muszę być opiekunem ani adminem ale postanowiłem otworzyć niektórym oczy i ostrzec przed jadem tej pani. Bene, elo elo 350, Aitler i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Grudnia 2020 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #615348 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 @aquax już dawno się zainteresował stąd Twoja degradacja a nie tak jak to jest na forum rezygnacja. Zrobiliśmy to tylko z racji Twojego stażu na serwerze Teraz zachowujesz się jak urażone dziecko i szukasz na mnie haka ,którego nigdzie nie znajdziesz bo nasze rozmowy niestety zostały już udostępnione. Więc teraz nie zmyślaj, nie szukaj, nie kombinuj bo szkodzisz tylko sobie a nie mi. Kto ma wiedzieć jaka jest prawda ten na Twoją niekorzyść wie. Więc te historie wyssane z palca zostaw już komuś kto serio nie ma o całej sytuacji pojęcia. Oni może uwierzą Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Grudnia 2020 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #615349 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi