Furysei Napisano 31 Grudnia 2020 #615653 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Witam ,przychodzę z kilkoma propozycjami aby przyciągnąć ludzi na serwer bo z aktywnościa różnie bywa. 1. Zmiany w perkach. Dodał bym zarówno jak i usunął oraz pozmieniał statystykami niektóre perki. Np: Glock dałbym od 1/7 do 1/10 ,jest to mocna broń i chociaż troszeczkę można było by ja osłabić. Scouta bym całkowicie usunął i zostawił tylko mistrza scouta 1/1-3 Armagedon całkowicie usunął bym ten perk ponieważ i tak jest całkowicie nie używalny. Dodał bym perk w stylu niewidki 90/100% łączonej z 1hp. Oraz np perk który nam daje 3/5 skoków. 2. Zmiany w klasach Zmienić klasę kucacz z 1/4 na przynajmniej 1/5. Zmienić klasę hunter(tak jest to klasa Premium Ale jak na moje jest to zbyt przesadzona klasa) usunać z niej tpm oraz radar. Dodać klasy od lvl:a 35k/45k Propozycje: (Klasa): 1/1 ppm, 2skoki ,auto bh, 1/18 tpm (Klasa) 1/1 scout, 2skoki ,2rakietki (Klasa) 1/10 akm, radar ,5min (Klasa) 1/1 awp, 2skoki ,5min 3. Vip Dodać dwa perki (tylko dla vip'a) miało by to na celu zachęcenie ludzi do kupienia go. 4. Zmiany w mapach Usunac mape de_sibiria (czy jakoś tak) ,z tego co czytałem miała ona już zostać usunięta aczkolwiek dalej jest na serwerze I dalej jest czasem możliwość jej wyboru A jak wszyscy wiemy nie da się na nią wejść. Dodać mapy: -aztec -nuke -eldorado (Są to bardzo fajne i grywalne mapy A ludzie by napewno ucieszyli się z nowych) Tyle ode mnie ,zostawiam administracji post do oceny a pozostałe osoby mogą się wypowiedzieć co o tym sądzą. Co wy na to? @mufaj @HaZarD. @Swirusek @Rudaaaa @edit: literówka Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Furysei Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 31 Grudnia 2020 #615661 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Moim zdaniem co od perków to scouter powinien zostać ponieważ gracze który nie maja klasy hunter maja szanse na pogranie scoutem 1/1 perk z niewidka 90 lub 100 % był by za moncy dla klasy hunter temat z klasami miał się ukazać na forum wiec spokojnie a do nowych map jestem na tak ponieważ grane są tylko dusty, wiocha assalty Furysei dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 31 Grudnia 2020 #615662 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 1. Ogólnie na tak, ale jeśli chodzi o scoutera i niewidkę mam takie samo zdanie mufaj. 2. Temat klas ma dopiero się pojawić, więc chyba musimy poczekać. 3. Perki dla VIP-ów też się przydadzą, ale bardziej przydatne niż te co w poprzednim temacie podał Wolf. 4. Jak najbardziej na tak. Według mnie dobrze by było też dodać de_train i css_dust3 (wiem, że dustów jest dużo, ale ten też jest fajny) Furysei dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 31 Grudnia 2020 #615670 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Spoko coś tam mogą zmienić dodać usunąć wiadomo serwer nie dokończony jeszcze Dodał bym jeszcze KLANY Mape de_train i te co wymieniłeś wyżej Furysei dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropus Napisano 1 Stycznia 2021 #615713 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 1.Jeśli chodzi o perki to jestem też takiego zdania jak Mufaj i Ruda 2. Jeśli chodzi o mapę to przyda się parę jakiś nowych map tylko żeby dalej nie było tak jak z jedną mapa że się na serwer nie dało wejść ? Fajnie też by było jakby zostały dodane jakieś skiny do broni albo chociaż kos bo już nie ma co robić z tymi monetami Furysei i GoldNM dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 1 Stycznia 2021 #615715 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 1. Zmiana w glocku jest niepotrzebna, wystarczyło by poprawienie aby burst liczył się jako 1 strzał a nie jako 3 strzały (o ile tak się da) ponieważ z 1/7 robi się praktycznie 1/2 z glocka, usunięcie scoutera jest dobrym pomysłem, już kiedyś poruszałem ten temat. 90/100% Niewidka +1 hp będzie chyba zbyt mocne ale można dodać na próbę ten perk. Perk dodający skoki będzie dobrym pomysłem. Hunter w porównaniu do innych klas premium jest równie dobry jak inne, pociada Bronie, umiejętność, skoki, jak dla mnie wystarczy tmp zmienić na pistolet np deagle 1/7. Co do twoich propozycji klas od lvl'a (Klasa): 1/1 ppm, 2skoki ,auto bh, 1/18 tpm. Po co dodawać kolejnego komandosa? (Klasa) 1/1 awp, 2skoki ,5min. Po co kolejnego snajpera? Swoją drogą temat klas, i map map był już poruszany wcześniej. Specjalne perki dla vip'a lub dodatkowy slot na perk było by ciekawą opcją. Furysei i Kropus dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 3 Stycznia 2021 #615806 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Perk dający taki poziom niewidki na obecna chwile na pewno nie będzie. Jeśli chodzi ci o dodatkowy slot na perk dla vipa tak samo nie będzie dodany(Pomysł o połączeniu M4A1 Shot + Bezlik na klasie co i tak ma 1/x z M4A1). Mapa de_sibiria wywalona całkowicie(przegapiłem jeszcze 1 plik gdzie jest zapisana). Mapy de_nuke oraz de_eldorado zostaną dodane. @Swirusek @Kropus za niedługo mam nadzieje, że wrzucę temat z propozycją mojego systemu klanów/oddziałów. Swirusek i Furysei dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 3 Stycznia 2021 #615807 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi