HoLii Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: <Holii;!. Wiek: Prawie 18 Znajomość AMXX (0/8): 3,4/8 Doświadczenie: Niestety nie psiadam ale szybko się uczę i liczę na pomoc kolegów/koleżanek adminów Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:544336875 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199048939479 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/<Holii%3B!./91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum, steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Why not? Jestem miłą i kulturalną osobą na serwerze. Idzie się ze mną na spokojnie dogadać. Zawsze z chęcią pomogę każdemu graczu gdy czegoś nie wie czy upomnę jak nagina regulamin. Chciałabym pomóc adminą na serwerze w pilnowaniu porządku. Czasem się nawet zdarzy, że gracz myśli iż posiadam admina Edited January 15, 2021 by HoLii I Like Girls ^^, Paulinkaa_, OseRaN and 5 others 2 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
02414 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 jak najbardziej na tak dobra koleżanka: +steam +godzinki +każdy ją zna (nawet za dobrze hehe) +kulturka zawsze jest +pomaga adminowi - bo kampi trochę ale może się poprawi AMX sie nauczy PsYcI-I0, HoLii and Reejku 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squb 1.6 GO:MOD Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 minutę temu, Aczej napisał: każdy ją zna (nawet za dobrze hehe) Co was łączy Nie no na tak. Aktywna plejerka serwera. Ma stima. Bardzo pozytywna osoba, tylko alkoholu nie trawi i zabrania innym. Godziny ma wyrobione. Idzie z nią pogadać (po nocy też) Podrywa pana Oserana za co ma u mnie +100000000000, jeśli potem go zostawi HoLii, Reejku, Spasibkakot and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OseRaN Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Jestem na tak! + gt + steam + dalej czekam az pójdziemy do maka 🍟 + każdy ja zna ( nawet za dobrze 🙀 ) + jest przekochana i nas ogarnia jak sie naprujemy ze @Squb XD ❤️🤢 + przyda sie taka osoba na stanowisko admina -/+ amx sie nauczy da radę + pamiętasz co mówiłem na serwerze!? (wierz w moc zeusa a będzie pozytywne) Powodzenia botku zeusowy XD HoLii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Jestem na tak Wiek steam Amx. Się nauczy ( chętnie pomogę w tym) Jak coś mogę za nią wziąć pełna odpowiedzialność PsYcI-I0, Squb 1.6 GO:MOD, OseRaN and 2 others 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReflekSzachisty$$$ Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Na tak +Wiek +Coś tam ugra czasem choć z trudem 😂 -/+ amx znam cię trochę (długo xD) ze starego go moda i mogę powiedzieć że raczej ogarniesz, tego amx +Steam + Wyrobione godzinki - No i największą wada czyli... Kampienie, pamiętaj żeby nie kampić na tym ct i za anarchia PsYcI-I0, HoLii and Reejku 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDI Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Jestem jak najbardziej na TAK +wiek +/- amx, ale nie ma nic trudnego w tym żeby go się nauczyć +steam (w końcu się nauczysz na nim grać chociaż i tak dobra jesteś na nim ) + GT + znają ją na serwerze tak jak i administracja + największa maruda jaką znam, ale da się z nią jak najbardziej porozmawiać + milutka, ale jak ktoś pajacuje to umie postawić kogoś do pionu + kulturka jest na wysokim poziomie + pomocna w uuj to i ja mogę jej pomóc w ogarnianiu admina + zgłasza cziterów, albo ładnie prosi żeby kogoś sprawdzić jak jest podejrzany - nie kamp, bo już wszyscy wiedzą gdzie zazwyczaj stoisz ( naucz mnie takie banie strzelać w koncu ) Powodzenia Bajo jajo Edited January 14, 2021 by GAZDI HoLii, Reejku and PsYcI-I0 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYcI-I0 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) A dam na TAK +Grała kiedy jeszcze ja grałem a z GT widać że Boci dalej +Wiek -amxx i doświadczenie te podlizywacze pomogą ogarnąć +Steam W sumie nie ma co już więcej dodawać bo te lizusy powyżej wszystko wylizały 😏. Z mojej strony tyle życzę powodzenia XD moje GT https://www.gametracker.com/player/<PsYcI-IO%3B!./91.224.117.52:27140/ Edited January 15, 2021 by PsYcI-I0 Spasibkakot, HoLii, GAZDI and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witu$ Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ale faworyzacja płci mhmmm Na tak ; +steam +wiek +/- Doświadczenie +/- Amxx'a się nauczysz, na pewno twoi adoratorzy nie odmówią tobie pomocy + aktywność/GT 10 godzin temu, HoLii napisał: Czasem się nawet zdarzy, że gracz myśli iż posiadam admina Nie tylko gracz Już dawno widziałem Cię na tej posadzie, powodzonka HoLii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilyPan Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Wiek+ amx+/- Doswiadczenie +/- Steam+ Gt+ Jestem za okresem probnym dla tej Pani ;p HoLii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOCIANEQ Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 +wiek -/+ amx +/- doświadczenie +steam +gt +kulturka Jestem za okresem próbnym pozdrawiam HoLii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoiQ Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Wiek + Steam + Doświadczenie +/- Kultura + Jestem za okresem próbnym 😉 Powodzenia ❤ HoLii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa_ Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Jestem na tak ponieważ: +Masz fajne konto na forum +Kontakt na serwerze masz z graczami naprawdę bardzo fajny +To że jesteś pomocna jest zdecydowanie prawda i zgadzam się z tym - przed chwilą dowiedziałam się że jednak nie jesteś Adminka w co byłam święcie przekonana +Jesteś stanowcza i zdyscyplinowana - Te cechy moim zdaniem są ważne w pełnieniu roli adminki +Uważam Cię za bardzo ogarnietą osobę więc szybko się nauczysz AMXa w razie jakiegokolwiek problemu służę pomocą lub radą Uważam że brak doświadczenia nie jest za dużym minusem ponieważ każdy z administracji miał swój pierwszy raz po prostu jedni decyduja się na te role szybciej drudzy wolniej Życzę powodzenia HoLii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reejku Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Na nie -Amx -nie miła -kampi -wulgarna GAZDI, ReflekSzachisty$$$ and HoLii 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4nDyT4.!. Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Pewnie, że na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 16, 2021 Administrator Share Posted January 16, 2021 Zapraszam na STEAM. CL/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 24, 2021 Administrator Share Posted January 24, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...