HoLii Napisano 14 Stycznia 2021 #616905 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: <Holii;!. Wiek: Prawie 18 Znajomość AMXX (0/8): 3,4/8 Doświadczenie: Niestety nie psiadam ale szybko się uczę i liczę na pomoc kolegów/koleżanek adminów Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:544336875 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199048939479 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/<Holii%3B!./91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum, steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Why not? Jestem miłą i kulturalną osobą na serwerze. Idzie się ze mną na spokojnie dogadać. Zawsze z chęcią pomogę każdemu graczu gdy czegoś nie wie czy upomnę jak nagina regulamin. Chciałabym pomóc adminą na serwerze w pilnowaniu porządku. Czasem się nawet zdarzy, że gracz myśli iż posiadam admina Edytowane 15 Stycznia 2021 przez HoLii OseRaN, Reejku, GAZDI i 5 innych dodali reakcje 2 3 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 14 Stycznia 2021 #616906 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 jak najbardziej na tak dobra koleżanka: +steam +godzinki +każdy ją zna (nawet za dobrze hehe) +kulturka zawsze jest +pomaga adminowi - bo kampi trochę ale może się poprawi AMX sie nauczy PsYcI-I0, HoLii i Reejku dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 14 Stycznia 2021 #616907 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 1 minutę temu, Aczej napisał: każdy ją zna (nawet za dobrze hehe) Co was łączy Nie no na tak. Aktywna plejerka serwera. Ma stima. Bardzo pozytywna osoba, tylko alkoholu nie trawi i zabrania innym. Godziny ma wyrobione. Idzie z nią pogadać (po nocy też) Podrywa pana Oserana za co ma u mnie +100000000000, jeśli potem go zostawi HoLii, Spasibkakot, Reejku i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 14 Stycznia 2021 #616908 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem na tak! + gt + steam + dalej czekam az pójdziemy do maka ? + każdy ja zna ( nawet za dobrze ? ) + jest przekochana i nas ogarnia jak sie naprujemy ze @Squb XD ❤️? + przyda sie taka osoba na stanowisko admina -/+ amx sie nauczy da radę + pamiętasz co mówiłem na serwerze!? (wierz w moc zeusa a będzie pozytywne) Powodzenia botku zeusowy XD HoLii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Stycznia 2021 #616909 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jestem na tak Wiek steam Amx. Się nauczy ( chętnie pomogę w tym) Jak coś mogę za nią wziąć pełna odpowiedzialność Reejku, HoLii, OseRaN i 2 innych dodali reakcje 1 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflekSzachisty$$$ Napisano 14 Stycznia 2021 #616910 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Na tak +Wiek +Coś tam ugra czasem choć z trudem ? -/+ amx znam cię trochę (długo xD) ze starego go moda i mogę powiedzieć że raczej ogarniesz, tego amx +Steam + Wyrobione godzinki - No i największą wada czyli... Kampienie, pamiętaj żeby nie kampić na tym ct i za anarchia PsYcI-I0, Reejku i HoLii dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 14 Stycznia 2021 #616913 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Jestem jak najbardziej na TAK +wiek +/- amx, ale nie ma nic trudnego w tym żeby go się nauczyć +steam (w końcu się nauczysz na nim grać chociaż i tak dobra jesteś na nim ) + GT + znają ją na serwerze tak jak i administracja + największa maruda jaką znam, ale da się z nią jak najbardziej porozmawiać + milutka, ale jak ktoś pajacuje to umie postawić kogoś do pionu + kulturka jest na wysokim poziomie + pomocna w uuj to i ja mogę jej pomóc w ogarnianiu admina + zgłasza cziterów, albo ładnie prosi żeby kogoś sprawdzić jak jest podejrzany - nie kamp, bo już wszyscy wiedzą gdzie zazwyczaj stoisz ( naucz mnie takie banie strzelać w koncu ) Powodzenia Bajo jajo Edytowane 14 Stycznia 2021 przez GAZDI HoLii, Reejku i PsYcI-I0 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 15 Stycznia 2021 #616914 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) A dam na TAK +Grała kiedy jeszcze ja grałem a z GT widać że Boci dalej +Wiek -amxx i doświadczenie te podlizywacze pomogą ogarnąć +Steam W sumie nie ma co już więcej dodawać bo te lizusy powyżej wszystko wylizały ?. Z mojej strony tyle życzę powodzenia XD moje GT https://www.gametracker.com/player/<PsYcI-IO%3B!./91.224.117.52:27140/ Edytowane 15 Stycznia 2021 przez PsYcI-I0 ReflekSzachisty$$$, Reejku, GAZDI i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witu$ Napisano 15 Stycznia 2021 #616929 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Ale faworyzacja płci mhmmm Na tak ; +steam +wiek +/- Doświadczenie +/- Amxx'a się nauczysz, na pewno twoi adoratorzy nie odmówią tobie pomocy + aktywność/GT 10 godzin temu, HoLii napisał: Czasem się nawet zdarzy, że gracz myśli iż posiadam admina Nie tylko gracz Już dawno widziałem Cię na tej posadzie, powodzonka HoLii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 15 Stycznia 2021 #616934 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Wiek+ amx+/- Doswiadczenie +/- Steam+ Gt+ Jestem za okresem probnym dla tej Pani ;p HoLii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 15 Stycznia 2021 #616969 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 +wiek -/+ amx +/- doświadczenie +steam +gt +kulturka Jestem za okresem próbnym pozdrawiam HoLii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoiQ Napisano 15 Stycznia 2021 #616983 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Wiek + Steam + Doświadczenie +/- Kultura + Jestem za okresem próbnym ? Powodzenia ❤ HoLii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 15 Stycznia 2021 #617010 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Jestem na tak ponieważ: +Masz fajne konto na forum +Kontakt na serwerze masz z graczami naprawdę bardzo fajny +To że jesteś pomocna jest zdecydowanie prawda i zgadzam się z tym - przed chwilą dowiedziałam się że jednak nie jesteś Adminka w co byłam święcie przekonana +Jesteś stanowcza i zdyscyplinowana - Te cechy moim zdaniem są ważne w pełnieniu roli adminki +Uważam Cię za bardzo ogarnietą osobę więc szybko się nauczysz AMXa w razie jakiegokolwiek problemu służę pomocą lub radą Uważam że brak doświadczenia nie jest za dużym minusem ponieważ każdy z administracji miał swój pierwszy raz po prostu jedni decyduja się na te role szybciej drudzy wolniej Życzę powodzenia HoLii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 16 Stycznia 2021 #617013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Na nie -Amx -nie miła -kampi -wulgarna GAZDI, HoLii i ReflekSzachisty$$$ dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4nDyT4.!. Napisano 16 Stycznia 2021 #617021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Pewnie, że na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2021 #617041 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Zapraszam na STEAM. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Stycznia 2021 #617659 Administrator Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi