Helikopta Napisano 30 Stycznia 2021 #618196 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Nick: HelikopterSzturmowyWiek: 17 (18 tuż tuż)Doświadczenie (w byciu adminem): W cs:go byłem parę razy, kiedyś w cs 1.6 też Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 (Kwestia przypomnienia co i jak przez przerwę)Staż w CS-sie: będzie z 7-9 lat z przerwamiSteam / NonSteam: STEAM_0:0:176231409 SteamDlaczego Ty: Sądzę że jestem odpowiedni na to stanowisko z wielu względów. Bywam o różnych porach na serwerze, jestem trochę już "znany" chociaż nie wiem hahah. A często widuje sytuacje gdzie pojawia się cheater, ludzie łamiący regulamin (co na cod modach jest naprawdę odpychające), gdy admina nie ma na serwerze przez co ludzie mogą odchodzić. Moim zdaniem dodatkowa para rąk się przyda patrząc na to jak potrzeba nam nowych graczy na serwerze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Naprawdę różnie, lecz sądzę że 1h minimumKontakt: email: [email protected] steam: https://steamcommunity.com/id/luckylucke/Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/HelikopterSzturmowy/80.72.43.106:27022/ pemeq #URLOP i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 30 Stycznia 2021 #618199 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Jestem neutral: +gt +steam - regulamin proponowalbym przeczytac mozna dac na probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 30 Stycznia 2021 #618216 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Osobiście nie widziałem, żebyś robił coś źle względem regulaminu, wiek odpowiedni, Steam, godziny oraz z tego co napisałeś posiadasz doświadczenie jakieś w adminowaniu, więc jestem jak najbardziej na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 30 Stycznia 2021 #618242 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 W zupełności się zgadzam z El-Roy , niech się wykaże umiejętnościami , +Kultura +Steam -AMX +Mikrofon a to się przydaję +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 31 Stycznia 2021 #618273 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Jak wyżej wspomnieli, moża szanse dać na okres 2 tygodni Gt+ Steam+ Wiek+ Amx- ale wszystko do nauczenia Jestem za Okresem próbny 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Stycznia 2021 #618299 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Nie ma co się zbędnie spuszczać, adminów brakuje, trzeba wołać po 3 lata, a i tak nikt nie przychodzi. Fajny chłopak jesteś. Nauczenie się obsługi amxmodmenu zajmie ci 10 minut. Jestem na tak. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Stycznia 2021 #618308 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Zgłoś się do mnie na pw na rozmowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Stycznia 2021 #618309 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi