Bobikkk Napisano 6 Marca 2021 #621119 Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Nick: BOBIK Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka lat temu byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: gram około 7 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ dużo spędzam na tym serwerze, lubię pomagać nowym graczom jak i tłumaczyć co i jak. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 4h Kontakt: discord - bartello#6030, forum - Bobikkk Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/BOBIK/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 6 Marca 2021 #621120 Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Neutral (chyba, że co do wieku oszukałeś to jestem na nie) - steam -/+ wiek (nie chcę mi się w to wierzyć, że 17 i brak mutacji ) + gt + staż Skunksik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordu Napisano 8 Marca 2021 #621318 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) Jestem nie nie -doswiadczenie (wątpie byś był kilka lat temu adminem skoro praktycznie wszedzie wymagania sa 16+, czyli zdaje mi sie ze to bedzie twój pierwszy raz) -nonsteam -dlaczego ty? to mnie troche nie przekonuje, -brak mutacji +gt Edytowane 8 Marca 2021 przez Lordu Skunksik i Rudaaaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 8 Marca 2021 #621402 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) TAK w 20% w 80 na NIE --Główny minus to NS ... Moim zdaniem to powinien być główny wymóg ... -- Sory bobik wiem że gramy razem ale stary albo przekręcasz z wiekiem albo jesteś 1/1000 co w tym wieku ma głos jak 13/14 latek i tyle bym Ci dawał wyślesz mi potwierdzenie na priv na Dc to zmienie zdanie -- To doświadczenie stary w byciu adminem ... Trochę naciągane i też nie do potwierdzenia ze względu na pkt z mutacją i twoim wiekiem ++Na pewno staż masz na plus i aktywność na serwerze co pokazuje gt I moze kopia z góry z opinii ale ,,Dlaczego ty" sory bobik ale nie przekonuje mnie to Edytowane 8 Marca 2021 przez Skunksik Rudaaaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 8 Marca 2021 #621430 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Jestem za okresem próbnym uważam że gt się najbardziej liczy ze wszystkiego co jest brane pod uwagę , akurat u niego jest wzorowe i to wielki + +amx Myślę że wiek nie gra roli akurat u bobika wydaje się być ogarnięty a nie co jak niektórzy gracze więc czemu by nie dać szansy na admina Berrserk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 8 Marca 2021 #621434 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bobikkk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi