Newbii Napisano 26 Marca 2021 #623175 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 proszę usunąć lub znerfić tą klasę grenieder bo na 1 poziomie bez inty itd zabiera ona całe hp lub 145 hp i zostaje 8-9 hp troszkę bez sensu ta klasa nie wiem kto ją wgl wymyślił i dodał pozdrawiam Aitler, CukierkowyMario i elo elo 350 dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 26 Marca 2021 #623176 Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 przyłączam się do znerfienia bądź całkowitego usuniecia klasy granadier na 20 lvl wali po +/- 200 z granata +repią mu się jak głupie te granaty, klasa jest zbyt op jak na początkowe poziomy nie wiem kto ją wymyślił ale troche się przestrzelił Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Marca 2021 #623238 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Warto dodać, że wielką zaletą grenadiera jest to, że nieważne czy tt czy ct wszyscy siedzą na respie całą mapę i rzucają granaty. Fajnieby było jakby chociaż zwiększyć czas reloadu granata CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 28 Marca 2021 #623313 Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Po co od razu usuwać tą klasę jak większość graczy nią gra , można by było jej trochę nerfa , by ludzi nie denerwować że na hita zabija z granatu , bo fakt faktem jest trochę no OP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 31 Marca 2021 #623504 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Skoro mowa o wywalani to proponuje wyrzucić powstańca i kapral A bo nikt tym nie gra A dać może coś innego, A co do grenadiera zmniejszyć dmg z granatów. Edytowane 31 Marca 2021 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 31 Marca 2021 #623505 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) kuuuuuuuurłaaaaa już się zaczyna znerfić klasę darmową xDDDDD szkoda że nikt kto gra premkami nie napisze , że One też są troszku przesadzone ...... no bo jak tu klasę premium znerfić lepiej znerfić zwykłą klasę by graczą na premkach gracze na zwykłych klasach sztycha nie mogli zrobić xDDDD @KAI co mi z tego , że czekam na granaty xDDDD jak do mnie wystarczy podlecieć i jak ktoś ma dość dużo kondychy w klasie tak jak np. @pemeqq to potrafi mnie zabić i jeszcze przed granatem spierniczyć xDDD dla mnie ta klasa jest w porządku , ale powinno być tak , że skoro znerfiamy klasę zwykłą to wybieramy jedną z klas premium do znerfienia i tak samo w drugą stronę to powinno działać xD Edytowane 31 Marca 2021 przez F4N4TYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 31 Marca 2021 #623506 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @F4N4TYK przepraszam Ciebie lecz pomyśl że jest około 6 graczy i jest grana mała mapa to grając jak ty czyli czekasz na granaty to na małych mapach zabiłbyś cały team lub większość w zależności od mapy. Zabrać mu granat co 10s tylko nie wiem 1/3 i po sprawie albo dać tylko dwa granaty. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 31 Marca 2021 #623514 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 DMG można byłoby na start zmniejszyć po prostu, żeby jednak ta inteligencja miała trochę wpływu na to DMG... Zabranie granatu co 10 sekund wiązałoby się z tym, że ta klasa straciłaby miano tej jaką jest, bo przecież jak sama nazwa mówi jest to klasa GRENADIER. Co do małych map to np. rusek czy aspirant też może całą przeciwną drużynę rozwalić taki przykład. Z resztą to nie uniknione, a małych map nie gra się tyle co dużych, więc chyba idzie przeżyć. Co do granatów dymnych powinny również zostac, bo można też zrobić z nich pożytek np. tak, że można niszczyć miny wrogów i pułapki lub po prostu używać na snajperów. Poza tym chyba lepsze granaty dymne niż fleshe co chwilę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Kwietnia 2021 #624049 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Nie będzie nic zmieniane podczas tego resetu - tak jak wspominałem już. Grenadiera mam na oku odnośnie nerfa. Zobaczymy czy będzie opcja na następny to ogarnąć. CukierkowyMario i KAI dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Kwietnia 2021 #624050 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi