RYBSON Napisano 18 Kwietnia 2021 #625216 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Imię: Szymek Wiek: 20 lat Czas spędzony na forum: Ponad 20 dni Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem forum - wiem z czym to się je Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Si Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Karta na kompie cały czas włączona jak siedzę na chacie w pracy wchodzę na telefonie Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Tak jak wspomniałem w niedawnym podaniu chciałbym wrócić na sieć i zaoferować pomocną dłoń. Mam obecnie trochę wolnego czasu na pełnienie tej funkcji więc chciałbym spróbować. Posiadam odpowiednie doświadczenie i chłodną głowę do podejmowania decyzji. Posiadałem już rangę moderatora i nie było ze mną żadnych problemów; teraz będzie tak samo. Regulamin w małym paluszku i mam w sobie coś z 60-siony więc idealnie na zielonego policjanta Z góry dziękuje za każdą wypowiedź, Pozdrawiam Jane Ahonen Doman, elo elo 350, Baniatowaty i 3 innych dodali reakcje 1 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 18 Kwietnia 2021 #625217 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 jestem na tak miał moderatora doświadczenie staż nadajesz się na to stanowisko jak najbardziej RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Kwietnia 2021 #625221 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Na tak, Był modem Aktywność git Staż na sieci oraz doświadczenie jako moderator Dobry ADC na clashu Aktualnie najmocniejszy kandydat No i zielony policjant Pozdrawiam, OU7SIDE RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANGEL Napisano 18 Kwietnia 2021 #625222 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Były moderator jak widzę wyżej + W miarę aktywny + Nie znam cię praktycznie, ale wiem, że mimo sytuacji, w której darzyłem cię dużo nienawiścią postąpiłeś prawidłowo! Mogę spokojnie powiedzieć że jesteś opanowaną osobą, która nie szuka tak, jak ja niepotrzebnych kłótni i spin. Nie mam absolutnie jakichkolwiek zastrzeżeń i miło będzie cię zobaczyć jako moderator. Pozdrawiam. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 18 Kwietnia 2021 #625223 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 W sumie czemu nie, rybsona już dosyć długo znam, wiem że można na nim polegać. Już kilka razy ze sobą współpracowaliśmy i zawsze byłem zadowolony z tej współpracy. Dodatkowo widać, że zależy mu na tej randze. Jestem za przyjęciem go do moderacji. Potrzeba nam kolejnych 60. Najwyżej dostanie szybkiego degrada Pozdro Gajusz Juliusz Cezar Baniatowaty i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 19 Kwietnia 2021 #625252 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 jestem na tak były moderator znasz panel moderatora aktywny jakoś tam jesteś widuje cię ortografia i interpunkcja jest brać póki chętny pozdrawiam RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 19 Kwietnia 2021 #625303 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 W sumie się nie znamy wcale, ale z tego co mi się przez uszy przewinęło podczas mojej kadencji, to byłeś już modem i sprawowałeś się dobrze. Z panelem pewnie problemu nie masz (z resztą to nic trudnego), na forum też się gdzieś tam przewijasz, to i z aktywnością nie najgorzej. Kolejna para rąk do brudnej roboty jak najbardziej się przyda, więc bym brał póki chętny. Masz mój głos na tak elo elo 350 i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Kwietnia 2021 #625399 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Nie widzę żadnych przeciwwskazań w Twoim podaniu. Stara gwardia zawsze mile widziana. Witamy z powrotem w roli Moderatora. Baniatowaty, elo elo 350 i RYBSON dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Kwietnia 2021 #625400 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi