johnny nawalony Napisano 19 Kwietnia 2021 #625266 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: {Johnny_nawalony} Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 5-6 Doświadczenie: Nigdy nie byłem adminem ale gdzieś trzeba zacząć. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście. SID: STEAM_0:0:183900355 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198328066438/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/{Johnny_nawalony}/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum/Steam/DC Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Po ostatnim incydencie będę czytał po 2 razy. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem bardzo aktywną osobą, jestem praktycznie codziennie(od rana), wiem że są takie momenty gdzie admina nie ma na serwerze, a ktoś wyzywa, nadużywa mikrofonu, czy po prostu nagina regulamin. Jestem dobrze znany i lubiany na serwerze, z nikim nie prowadzę żadnych kłótni ani spin. Chciałbym utrzymywać porządek na serwerze, oraz łapać osoby oszukujące. Piszę to podanie 3 raz co widać że zależy mi na tym stanowisku, Pozdrawiam. @Aitler to że mnie nie trawisz to nie znaczy że wszyscy na serwerze. A do tego że jestem fałszywy, po czym wywnioskowałeś że jestem fałszywy ? bo ja w stosunku do niektórych z serwera jestem feir. A co do tego że zachowuje się jak 13-latek to jest tylko twoje zdanie, szkoda że jakoś niektórzy twierdzą że można ze mną pogadać i to nie chodzi tylko o podanie :)). Nie wypada wypowiadać się pod swoim podaniem ale mnie to wybyło z uwagi. Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez johnny nawalony PROSIACZ3K_ kozak, Xnieznany i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSIACZ3K_ kozak Napisano 19 Kwietnia 2021 #625267 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 +wiek -doświadczenie ale sie nauczy pewnie +znajomość AMXX +aktywność Jestem na tak johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 19 Kwietnia 2021 #625269 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Wiek+ AMX+ STEAM+ Dosw - A wiec no jestes aktywny czesto grasz zglaszasz u@ starasz sie tak ze jestem na TAK powodzenia johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 19 Kwietnia 2021 #625270 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Jestem na Tak: +wiek +steam + wydaje się miły +gt Pozdro Anos Voidigoad Aitler i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 19 Kwietnia 2021 #625313 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Jestem na tak: +GT +Wiek +Zgłaszasz osoby łamiące regulamin +Steam +Widać, że sie starasz oraz, że jesteś zaangażowany +Forum -Doświadczenie, ale uważam, że to nie jest problem każdy kiedyś zaczynał +Z posady zrezygnowało juz 2 administratorów, a ja chętnie skorzystam z twojej pomocy +Grasz w elastycznych godzinach - poranek, południe, wieczór, noc +Pomagasz nowym graczom na serwerze - odpowiadając na różne pytania np dot menu, modeli, skinów +Jesteś sympatyczny, da się z Tobą prowadzić fajną rozmowę Jest to twoje 3 podanie a ja jestem 3 raz na tak nic mi nie zostaje jak zyczyć Powodzenia 02414 i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 19 Kwietnia 2021 #625321 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 3 godziny temu, johnny nawalony napisał: Jestem dobrze znany i lubiany na serwerze Polemizowałbym W moim odczuciu mentalnie masz jakieś 13 lat, wydajesz się być fałszywy. Wciąż mam w pamięci ten quiz na 100% w 2 (?) minuty. Co do nadużywania mikrofonu to tobie również się troszeczkę zdarza pokrzyczeć do niego. Na NIE elo elo 350, johnny nawalony, niziutki i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnalnyDzik69 Napisano 19 Kwietnia 2021 #625323 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 bezbek, kakaowy nurek paulinki. #niziutkii na admina niziutki, kameleonn, Paulinkaa_ i 5 innych dodali reakcje 7 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Kwietnia 2021 #625328 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) twierdzisz ze masz 5-6/8 jakoś wątpię umiem czytac ze zrozumieniem dalej mam to sytualacje z quizem na 100% bez dostepu do regulaminu i to w 2 min doświadczenie gdzieś trzeba zdobyć gt dobre aż za dobre nolife kultura nawet jeśli to w żartach to nie wypada puki co jestem na NIE ale moze za jakis czas bedzie lepiej Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez kameleonn johnny nawalony i ANGEL dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielin420 Napisano 20 Kwietnia 2021 #625343 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 na TAk wiek + amxx + dośw - Kiedy bym nie wszedł na server to zawsze jest + pomagasz osobom + johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 20 Kwietnia 2021 #625420 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Aktualnie jestem na NIE z jednego głównego powodu a mianowicie kultura. Mimo, że są te plusy jak wiek czy GT to leży u ciebie kulturaa. Osoba startująca na admina raczej nie powinna wyzywać drugiego admina czy nawet gracza tylko dlatego, że cię zabił. Admin powinien dawać przykład a nie wyzywać graczy z tak głupiego powodu. Popraw swoje zachowanie, postaraj opanować emocje a zmienię zdanie. Oczywiście, to jest tylko moje zdanie bo i tak Powodzonka życzę Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez HoLii Mr. Amb(r)ozja, johnny nawalony, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2021 #625485 Administrator Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 To chyba na tyle: Nawet nie chce mi się komentować..... Xnieznany, johnny nawalony, SHIRO i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2021 #625486 Administrator Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Xnieznany dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi