SQNFUN Napisano 18 Listopada 2015 #354724 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 12:30 / 2015-11-18 Nick admina/gracza, który zawinił: Wojtas (admin serwera) Dowody: http://www47.zippyshare.com/v/wrF7zvgc/file.html Świadkowie: -zbędni- Uzasadnienie: Co prawda na 45k w ogóle nie gram ale ktoś na shoutboxie napisał że ktoś gra na aimie i sobie pomyślałem że odwiedzę 45k... Gdy tylko wlazłem na serwer polazłem od razu na spectatora aby poznać klasy którymi mógłbym pograć. Wraz ze mną na speKcie była jeszcze jedno osoba i dosłownie po minucie od mojego wejścia admin na czacie napisał "@ SpeKty do gry". Jako że gram na innych COD'ach tej sieci pomyślałem że zapytam dlaczego nas poganiał skoro miejsca na serwerze było sporo (było nas max 10 osó B). Kiedy napisałem że nie ma nic w regulaminie na temat spektatorów otrzymałem odpowiedź że jednak jest. Przeczytałem regulamin ponownie i znowu nic nie znalazłem - napisałem mu o tym i poszedł sprawdzić regulamin. Po Jego powrocie dowiedziałem się że tego w regulaminie nie ma ale według opiekuna serwera nie można przebywać na spectatorze dłużej niż 5 minut... Jeżeli opiekun tego serwera rzeczywiście na takie coś przyzwala to polecałbym dodania takiego punktu do regulaminu. Ogólnie sprawę bym olał ale że nie mam nic lepszego do roboty, a admin na @czacie sugerował że nie potrafię czytać to postanowiłem złożyć tą skargę. Pozdrawiam EDIT: Może nie wiadomo w końcu na co składam skargę to jeszcze dodam że chodzi o brak znajomości regulaminu przez administratora Wojtasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Listopada 2015 #354820 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 :facepalm: Admin ma znać regulamin, ale nie musi go recytować. Nie raz sam jako OPIEKUN musiałem przeczytać ponownie regulamin by sobie go przypomnieć. Tym bardziej w natłoku tematów. Każdemu może się pomylić regulamin z informacjami od opiekuna, patrząc na liczbę tematów w dziale admina to jest zrozumiałe. Reakcja admina jak najbardziej słuszna, zapobiega nabijaniu godzin na spect. Wzorowo zachował się pisząc Ci, że masz opuścić widzów i dołączyć do gry. Nie widzę podstaw do składania skarg, zacznijcie pytać adminów o przecinki w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 18 Listopada 2015 #354911 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Dziękuję MemesiO za wypowiedź, gram trochę już na tym serwerze i wiem co do moich obowiązków należy. Również prosiłbym o dodanie takiego punktu do regulaminu serwera, żeby nie było takich sytuacji jak ta. Odkąd pamiętam, za siedzenie na spect powyżej 5min groził ban, dlatego też, kiedy nie docierają wiadomości na środku ekranu do graczy, to otrzymują oni nagrodę w postaci bana na 5 minut za nabijanie godzin na spect. Pozdrawiam i życzę miłej gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Listopada 2015 #354933 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Wystarczyło napisać na u@, że czytasz opis klas i na pewno admin by Cię zostawił. Skargę odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Listopada 2015 #354934 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi