Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przychądzę z propozycją osłabienia rakiet i min, aktualnie jak ma się max inty to miny zadają ~20k dmg, proponuję zmienić przelicznik na 50% niższy, aby miny/rakiety zadawaly ~10k dmg.

Oraz usunięcie/naprawe perku  anihilacja, m4a1 shoot, ak shoot ponieważ te perki powodują że zamiast np 1/11 z perka czy 1/10 z klasy siada jakieś 1/3

Lekki buff sentry guna, zadaje on aktaulnie 100 dmg w porówaniu do rakiety zadającej 10k ... Proponuję aby zadawał on 5% dmg z inty (około 1k dmg)

Edytowane przez p$ilent
Napisano

1. rakiety zadaja bazowo 10k , miny 17k z perkiem rakiety zadaja 17k miny 27k +- więc czemu ktoś miał by je nerfic? Żeby ktoś ze scoutem mógłbyc nie zabijalny a zwłaszcza przez nowych graczy ? Głupi pomysł zrobiony pod siebie

2 znany temat 

3  ja to bym go całkiem usunął.. to się nie nadaje na cody z taka ilością hp po prostu 

Napisano (edytowane)

Punkt 1 do kosza, jak kolega wyżej, punkt 2 pozwolę sobie ominąć, ale punkt 3 mi się podoba, żeby np zwiększyć dmg sg, niekoniecznie od inta ale np stałe 1k/ 1,5k +-. 

12 godzin temu, Rudaaaa napisał:

Też pozwolę wyrazić swoją opinię mimo iż praktycznie nie gram. Jestem za 1 na wielkie tak. Gram czasami, ale zazwyczaj wychodzę dość szybko, bo zwyczajnie w świecie denerwuje mnie jak biega sobie gracz saperem z anihilacją lub sadistickiem i są  trzy opcje: albo zabije mnie mina, albo gracz z p90 na max 5 hitów lub jeszcze gracz z rakietami. Jak już to naprawicie to chętnie zacznę grać częściej xd 

Co do 2 to M4 i AK bym zostawiła tak jak jest. Z anihilacją zrobicie co chcecie, tu nie mam zdania.

Jeśli chodzi o 3 to mam takie mieszane uczucia, bo 1k to może być za dużo jak na SG, ale teraz dość szybko da się go zniszczyć. 

Sg teraz używane jest głownie do spowolnienia osób i zabicie ich ze scouta, a fajnie by było żeby było zbalansowane jak np. predator, którym można zabić.

Edytowane przez PoRuCzNiK
Napisano

Też pozwolę wyrazić swoją opinię mimo iż praktycznie nie gram. Jestem za 1 na wielkie tak. Gram czasami, ale zazwyczaj wychodzę dość szybko, bo zwyczajnie w świecie denerwuje mnie jak biega sobie gracz saperem z anihilacją lub sadistickiem i są  trzy opcje: albo zabije mnie mina, albo gracz z p90 na max 5 hitów lub jeszcze gracz z rakietami. Jak już to naprawicie to chętnie zacznę grać częściej xd 

Co do 2 to M4 i AK bym zostawiła tak jak jest. Z anihilacją zrobicie co chcecie, tu nie mam zdania.

Jeśli chodzi o 3 to mam takie mieszane uczucia, bo 1k to może być za dużo jak na SG, ale teraz dość szybko da się go zniszczyć. 

• 3 weeks later...
Napisano

Ja się wypowiem tak 

Dla mnie 1 punkt może zostac bez zmian jednak gracze którzy graja sadisticem czy bombardierem mają jakąś szanse na zabicie 

2 pkt do nerva ponieważ klasy się baguja i wchodzi za często 

Oraz wychodze z propozycją dodania perku co daje bh oraz 2 skoki np 

3 punkt jak dla mnie na + ponieważ sg jest wykorzystywane jako spowalniacz i nazwę wh na daną część mapy (widać dmg jak ktoś dostaje) I wiadomo gdzie jest gracz 

• 2 weeks later...
  • Administrator
Napisano

1. Zostaje jak jest.

2.  Wymyślę coś innego co do tych perków bo na razie nie mam opcji blokady perków w klasach.

3. Zwiększyłem DMG działka zobaczymy po resecie jak będzie działać. 

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...