Berrserk Napisano 8 Stycznia 2022 #643073 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Witam wychodzę z propozycją o dodaniu questów na serwer np Strzel 300x w głowę/Zadaj 500k obrażeń/Zabij 300 wrogów za ukonczony task nagrodą bedzie gold/exp @p$ilent na starym codzie sie szybiej expilo np miales lege,papierowe,platynowe i lecial ci exp a teraz za te questy by wpadal szybciej lvl bo i tak leci wolno a na tamtej edycji ja mialem najwyzszy lvl 38k a wbic 45k to jest nie mozliwe. Edytowane 9 Stycznia 2022 przez Srelok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 9 Stycznia 2022 #643108 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 (edytowane) Osobiście jestem na nie, ofc było to na "starym" 45k, lecz wydaje mi się że nie było to jakoś bardzo ciekawe. Wolał bym zobaczyć coś w rodzaju stattrak i skiny za wbicie np 500/1000/5000 killi z awp, ak47, m4a1, mp5, scout; 100/500/2000 z deagle/kosy Lecz podejrzewam że będzie to zbyt dużo zbędnych dodatkowych megabajtów na serwerze. @Srelok No, zwiększenie xp za killa by się przydało. Na starym codzie dało się 0-45k w 1 dzień wbić z /wezperk. Trochę mała aktywność, zachęcam do wypowiedzi. @Estarossa @Kasztanowy @PoRuCzNiK @VisTeR.' @Jasiek5566 @Woodsman @Hastu Edytowane 14 Stycznia 2022 przez p$ilent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 14 Stycznia 2022 #643455 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Osobiście jestem na nie z questami ponieważ ludzie w nocy będą dawać się wzajemnie żeby robić misje a exp leci wolno bo każdy ma mały lv zawsze na początku resetu tak jest a co do skinów za kille jestem jak najbardziej na tak ewentualnie kupno za monety jak było kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodsman Napisano 16 Stycznia 2022 #643575 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Uważam, że questy to niepotrzebna rzecz na serwerze, gdyż wejdą "znajomi" na serwer, jeden drugiemu będzie się dawał i będzie to niezbyt wyrównana rozgrywka, a jeżeli chodzi i skiny to fajny pomysł, ale mogłoby też być za wbity lvl np. jak klasy, w sensie za 10k lvl jakiś słabszy skin a za 25-35k hyperbeast czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2022 #643577 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Nie mam czasu aktualnie na pisanie pluginów na ten serwer. Jak mi się będzie nudzić czyli za około miesiąc to zobaczymy co z tym zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2022 #643578 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi