JumpQ Napisano 7 Lutego 2022 #645257 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Nick na serwerze: JumpQ Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 7,5 (znam parę dodatkowych komend) Doświadczenie: Wielokrotny admin, posiadałem dwa własne serwery dawniej pisałem, modyfikowałem pluginy Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Posiadałem aktualnie gram na NS SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/JumpQ/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Pw Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mimo marnego GT jestem osobą kompletną aby pełnić funkcje admina.Pomimo braku cheaterów na serwerze społeczność łamie nadmiernie regulamin, często się wyzywają na chacie co w pewnym sensie odstraża nowych graczy. Od mojego przybycia na serwer nie widziałem ani razu admina dlatego chciałbym pełnić tę rolę aby utrzymywać porządek na serwerze.Jestem osobą obiektywną, opanowaną jeżeli coś robię to staram się wykonywać swoje zadania w sposób rzetelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estarossa Napisano 8 Lutego 2022 #645303 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Na nie Grając parę godzin na serwerze chcesz dostać admina, wspomniałeś że miałeś własne serwery to albo robisz z siebie głupka albo z nas i powinieneś wiedzieć że takie nielogiczne podania nie przejdą, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodsman Napisano 9 Lutego 2022 #645433 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Na nie. GT to tylko raptem kilka godzin, nie ma opcji, że dostaniesz po 5 godzinach gry admina, radzę pograj więcej, z tymi własnymi serwerami to trochę wątpię. Zapraszam do wypowiedzi @Kasztanowy@Srelok @p$ilent @Jasiek5566 @PoRuCzNiK, @Hastu Berrserk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 11 Lutego 2022 #645522 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Na nie, Masz cs'a na steam ale grasz na non steam - nie rozumiem dlaczego no ale ok. nie podałeś sid nie podałeś linku do steam masz lekko ponad 5h przegranych na serwerze, jest to zdecydowanie zamało. W doświadczenie trochę wątpię ponieważ nawet podanie nie potrafisz uzupełnić prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 11 Lutego 2022 #645542 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Kosz, Gt leży i kwiczy, brak steam, osobiście Cię ani razu nie widziałem, z mojej strony to tyle. Nie nie i jeszcze raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Lutego 2022 #645581 Administrator Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 No z takim GT admina nie otrzymasz. Odrzucone CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Lutego 2022 #645582 Administrator Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi