Baczek Napisano 19 Marca 2022 #648254 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Sądzę że klasa jest przesadzona 5dmg+inta jako Darmowa klasa nawet premium nie mają takiego busta. lub zmienić mu bron mp5 to jest trochę przesadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 19 Marca 2022 #648257 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Klasa jest od dawna w obecnej postaci i nikt na nią nie narzekał, a obecnie mało kto nią gra. Moim zdaniem nie ma co jej ruszać, exp jakoś szybko nie leci, więc nikt nie wyboostuje tego inta względem innych statystyk, bo jest to zwyczajnie nie opłacalne. Roy Keane dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baczek Napisano 19 Marca 2022 Autor #648259 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 4 minuty temu, Wojtyś napisał: Klasa jest od dawna w obecnej postaci i nikt na nią nie narzekał, a obecnie mało kto nią gra. Moim zdaniem nie ma co jej ruszać, exp jakoś szybko nie leci, więc nikt nie wyboostuje tego inta względem innych statystyk, bo jest to zwyczajnie nie opłacalne. ale zobacz na nowych graczy. nie chodzi tu u nas sytuacja z kilku dni temu Dostaje klasa platynowe naboje i wali po 120 to ma cie na 3 hity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 19 Marca 2022 #648262 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 3 minuty temu, Baczek napisał: ale zobacz na nowych graczy. nie chodzi tu u nas sytuacja z kilku dni temu Dostaje klasa platynowe naboje i wali po 120 to ma cie na 3 hity. A Ty jak masz platynowe czy tytanowe to jest dobrze co nie? Wg mnie nie ma co zmieniać w tej klasie, bo tak czy siak DMG zależne jest od inteligencji, a nie każdy daje w int, ponieważ ciężko się gra, bo ma jak się da w int to ma się mniej HP lub kondycji. Jedynie co można zmienić to, żeby mp5 było ustawione jako glowna broń. Osobiście teraz gram tą klasą, jeśli jest problem to można zmienić z 5 int na 3 int, żeby nie było, że jestem samolub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baczek Napisano 19 Marca 2022 Autor #648263 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 (edytowane) 12 minut temu, -Damian- napisał: A Ty jak masz platynowe czy tytanowe to jest dobrze co nie? Wg mnie nie ma co zmieniać w tej klasie, bo tak czy siak DMG zależne jest od inteligencji, a nie każdy daje w int, ponieważ ciężko się gra, bo ma jak się da w int to ma się mniej HP lub kondycji. Jedynie co można zmienić to, żeby mp5 było ustawione jako glowna broń. Osobiście teraz gram tą klasą, jeśli jest problem to można zmienić z 5 int na 3 int, żeby nie było, że jestem samolub. ale mowa tutaj klasa premium a ty grasz darmową i to jest ta różnica. Wiedziałem że pan Damian będzie marudził. ale chłopie ja płace za ruska, a ty masz darmową, i to jest na różnica. Edytowane 19 Marca 2022 przez Baczek Roy Keane dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 19 Marca 2022 #648267 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Klasa sama w sobie jest dobra a wystarczy troszke innaczej rozlozyc staty w rusku. Zostawilbym tak jak jest nie mam do niej zadnych zastrzezej bo i tak malo osob nia gra Wojtyś dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 19 Marca 2022 #648274 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Klasa od dawna jest taka jaka była i na czas dzisiejszy klasa zostanie taka jaka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 19 Marca 2022 #648275 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi