FUHRER Napisano 4 Kwietnia 2022 #649746 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Nick: Fuhrer/ ja mein Fuhrer Wiek: 26 lat będzie 3 listopada Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:532569073 CS 1.6/CS:GO*: CSGO, mogę również cs 1.6 ale tam mam niestety nonsteam Ile czasu dziennie spędzasz na forum: dość sporo Coś o sobie: Na imię Mam Mikołaj, mam 25 lat i pochodzę z małego miasteczka w Województwie Wielkopolskim, a dokładniej to z Koła. Jestem po technikum Informatycznym i ukończonej szkole językowej w Niemczech. Jestem kierowcą międzynarodowym w chwilowym spoczynku (XD). Jak już pisałem we wcześniejszych podaniach, lubię słuchać muzyki techno, oraz rapsów. Lubię podróżować i brać udział w Festiwalach muzycznych. Doświadczenie: Aktualnie admin OnlyMirage, a w przeszłości admin cs1.6 a nawet właściciel sieci. Dlaczego Ty: Myślę, że jestem dobrym adminem na mirage . Wnioskuje po tym, że nie było na mnie żadnej skargi (przynajmniej oficjalnej XD). Sporo czasu siedzę na forum i nie raz byłem świadkiem jak pisali na chacie, że lata odpał na serwerze i nie było admina. Generalnie pomóc adminom z arenek, 3maps i dm. *Można wybrać to i to* QueenKinG dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TimingisAll Napisano 4 Kwietnia 2022 #649749 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Na Tak Giga kox wiek ogarniacha doświadczenie staż QueenKinG i FUHRER dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueenKinG Napisano 4 Kwietnia 2022 #649757 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Na Tak Koks wiek ogarnia fest staż doświadczenie FUHRER dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a'rexon Napisano 4 Kwietnia 2022 #649761 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Ogarnięty ziomuś, myślę że by się nadał na to stanowisko, często go widuje na forum Ja jestem na tak. Przynajmniej na arenkach częściej będziesz ? FUHRER dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BREMU^^ Napisano 5 Kwietnia 2022 #649805 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Na tak +Wiek +Staż +doświadczenie +/- Szkoda ze no prime cs 1.6 pemeq #URLOP i FUHRER dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Kwietnia 2022 #649884 Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Na TAK bo chce za mną pić alkohol pemeq #URLOP i FUHRER dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Kwietnia 2022 #649892 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi